Cum arată soţia lui Alec Baldwin la doar două săptămâni după ce a născut al patrulea copil

Distribuie

Hilaria Baldwin a postat pe contul său de Instagram o fotografie în lenjerie intimă la doar 12 zile de când a adus pe lume cel de-al patrulea copil.

În vârstă de 34 de ani, soţia actorului Alec Baldwin, în vârstă de 60 de ani, este instructor de yoga, iar în urma sarcinii, a postat un colaj impresionant cu ea însărcinată şi după ce a născut al patrulea copil, iar rezultatele sunt uluitoare.

Secretul pentru silueta de invidiat? Hilaria a făcut sport atât în timpul sarcinii, cât şi după ce a născut, aceasta revenind în sala de sport după mai puţin de două săptămâni de când l-a născut pe micuţul Romeo. Prin colajul publicat, soţia lui Alec Baldwin încearcă să inspire şi alte femei, viitoare mămici.

“Fiecare corp este diferit, dar cred că trebuie să rămânem cât mai active posibil. Au fost foarte multe momente când nu am făcut sport în timpul sarcinii, dar mi-am propus să încerc câte puţin, iar asta m-a ajutat foarte mult, deoarece corpul are nevoie de atenţie şi vrea să fie pus în mişcare. Este foarte important pentru circulaţie, pentru sănătatea, fericirea şi pentru forţa ta. Am reînceput să mă antrenez, uşor, nimic ieşit din comun. Fiecare naştere este diferită, iar doctorul este în măsură să-ţi spună când poţi începe să faci iar sport. Când îţi este permis, încearcă să fii răbdătoare cu corpul tău. Ai trecut prin multe şi ai creat ceva preţios. Zi de zi, mişcare după mişcare, îţi vei recăpăta puterea şi te vei simţi uimitor”, este mesajul Hilariei.

Alec Baldwin şi soţia sa mai au împreună trei copii– Carmen, în vârstă de 4 ani, Rafael, în vârstă de 2 ani şi Leonardo, în vârstă de 1 an.

Cum arată soţia lui Alec Baldwin la doar două săptămâni după ce a născut al patrulea copil (galerie foto)

Cum arată soţia lui Alec Baldwin la doar două săptămâni după ce a născut al patrulea copil (galerie foto)

Foto: hepta, instagram

one.ro


Distribuie