Cum arată acum Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu în secret. Acesta va împlini 5 ani și a topit inimile fanilor cu această fotografie

Distribuie

Horia Brenciu este un om tare fericit. El se poate lăuda cu o familie foarte frumoasă. Artistul a luat pe toata lumea prin surprindere, în 2016,  când a dezvăluit că el și  Alice Dumitrescu, părinții a trei fete, mai au un băiețel, pe nume Toma, pe care l-au adoptat.  Micuțul se pare că s-a adaptat foarte bine în familia marelui artist și pe zi ce trece devine mai frumos. Imaginile cu acesta  au cucerit internetul.

Toma  completează foarte bine familia frumoasă și numeroasă a artistului. Micuțul va împlini peste câteva zile vârsta de cinci ani, iar Horia Brenciu este topit după el. Îndrăgitul artist postează destul de des imagini cu băiețelul, iar cea mai recentă imagine a topit inimile tuturor. Brenciu și-a luat băiețelul, s-au echipat bine și l-a învățat să joace tenis, iar apoi a imortalizat momentul cu o fotografie. Acesta a postat imaginea cu mesajul: „Noua echipa de dublu a României!’ și a strânzi zeci de mii de like-uri și sute de comentarii într-un timp record.

 

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani si 6 luni. Este adevarat ca nu l-a purtat Alice in burta, insa este baiatul nostru din clipa in care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cantat si la fotbal, si extrem de iubitor. Este dragostea noastra si a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare si ne-a dat acest dar minunat pe langa cele 3 fete. Mina si Toma sunt de nedespartit, iar Alice sta cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat si-i multumesc din tot sufletul lui Dumnezeu pentru comorile mele’, a declarat Horia Brenciu, în decembrie 2016, când și-a prezentat fiul.

 

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu din 2006 și mai au trei fete. Pe micuța Mina, în vârstă de 6 ani, și Andreea și Maria, pe care Alice le are dintr-o relație anterioară, însă  Horia le consideră pe toate fiicele lui și nu face nicio diferență între ele.  Mai mult, acestea par și ele topite după artist.

 

Brenciu a declarat  într-un interviu pentru Libertatea pentru femei că este un tată tolerant, dar are „o pușcă cu alice’, făcând referire la iubita lui. De altfel, cântărețul petrece foarte mult timp alături de fiicele sale.

libertateapentrufemei.ro


Distribuie