Copiii lui Michael Jackson, împreună pe covorul roşu. Megastarul ar fi mândru de ei

Distribuie

Îmbrăcată într-o rochie neagră care îi lăsa tatuajele la vedere, Paris Jackson a venit cu fratele său la premiera filmului ei, „Gringo”.

Printre vedetele care au fost prezente la evenimentul din Los Angeles s-au numărat şi cei doi copii regretatului Michael Jackson. „Gringo”, filmul în care joacă Paris Jackson, îi are în distribuţie pe Charlize Theron, Thandie Newton, Amanda Seyfried, Joel Edgerton şi David Oyelowo.

Fiica megastarului l-a adus cu ea pe fratele ei, Prince. Paris (19 ani) s-a remarcat cu o rochie lungă, de culoare neagră, cu un decolteu în V şi cu un şarpe fals alb-negru care „urca” spre piept.

Fratele ei cu doi ani mai mare, pe numele său adevărat Michael Joseph Jackson, Jr., a avut o ţinută casual – blugi, tricou negru şi o jachetă de aceeaşi culoare.

 

Tocurile înalte ale surorii sale au făcut ca aceasta să-l domine în înălţime, scrie Daily Mail.

Paris Jackson a avut o mică probleme cu rochia lungă, apelând la ajutorul unui angajat care a îngenunchiat în faţa ei pentru a-i ajusta tivul. Ea a discutat cu Charlize Theron. Actriţa originară din Africa de Sud a purtat un costum alb şi o bluză din dantelă semitransparentă.

Paris Jackson a stat de vorbă cu fosta colegă de platou, Charlize Theron

Prince şi Paris sunt copiii lui Michael Jackson cu a doua lui soţie, Debbie Rowe, cu care cântăreţul s-a căsătorit după divorţul de Lisa Marie Presley. Debbie era asistentă medicală când l-a cunoscut pe Michael în timp ce era angajată la clinica în care acesta se trata de vitiligo.

Michael Joseph Jackson, Jr. este uneori confundat cu al treilea copil al megastarului, Prince Michael Jackson II, în vârstă de 16 ani, care a fost născut de o mamă surogat.

Regizat de Nash Edgerton, „Gringo: Amator în misiune” este un amestec antrenant de umor negru, acțiune accelerată și intrigă dramatică, notează Cinemagia.

Povestea se desfășoară în Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un om de afaceri mediocru, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință. Trecut de la cetățean model în tabăra celor mai căutați criminali, Harold are nevoie de mult noroc pentru a supraviețui situației extrem de periculoase. Însă acțiunile lui ridică întrebarea: Și-a pierdut mințile sau totul face parte dintr-o strategie foarte inteligentă?


Distribuie