Confesiunea unui supermodel: „Menopauza mi-a afectat memoria“

Distribuie

Yasmin Le Bon (53 de ani) a povestit într-un interviu cum a chinuit-o menopauza: ai dureri, eşti obosită şi uiţi tot, a explicat ea.

Cu picioarele-i nesfârşite şi un look tineresc, arată ca un supermodel la apogeul carierei. Şi totuşi, acum are 53 de ani, iar aparenţele înşală. Yasmin Le Bon a dezvăluit că menopauza i-a răvăşit viaţa şi a trecut cu greu peste această etapă din viaţa sa.

Într-un interviu publicat de revista Red, pentru care a făcut şi o şedinţă foto, vedeta a vorbit despre impactul pe care menopauza l-a avut asupra vieţii sale: „Menopauza e un rahat, de fapt. Ai dureri într-una, eşti obosită şi nervoasă şi ai o grămadă de probleme”, a spus ea. Yasmin a mai spus că a avut şi probleme cu memoria. „Uiţi şi de întâlnirea aia cu endocrinologul ăla. Nu poţi să-ţi aminteşti nici unde ai parcat maşina”, a mărturisit ea.

„Este important să le vorbeşti oamenilor despre asta. Vorbesc cu fetele mele pentru că vreau ca ele să fie mai pregătite decât am fost eu”, a mai spus vedeta în interviul citat de Daily Mail.

Yasmin este căsătorită de 32 de ani cu Simon Le Bon, membru al trupei Duran Duran.

Ei au trei copii – Amber (28 de ani), Saffron (26 de ani) şi Talullah (23 de ani).

Vorbind despre secretul unei relaţii de succes, Yasmin a explicat: „Spaţiul este mântuirea oricărei relaţii. Spaţiul din minte şi spaţiul fizic. Întrebarea este: cât de mult? Prea multă distracţie nu este întotdeauna un lucru bun.”

Întrebată cum îşi gestionează furia, ea a răspuns: „Când simţi că eşti pe punctul de a exploda, trage adânc aer în piept, expiră cu graţie şi cu calm. Într-o relaţie lungă şi adâncă, va fi timp pentru a exersa aceste sentimente într-un mod mai bun.”

„Nimic bun nu iese din furie. Dar nici din linişte nu vine nimic bun. În căsătorie şi în orice relaţie nu lăsa aceste lucruri nespuse. Viaţa e prea scurtă”
, a spus vedeta.

La 53 de ani, Yasmin Le Bon arată excelent. Ea a vorbit deschis despre problemele pe care i le-a adus vârsta

Actualmente imaginea Marks&Spencer, Yasmin Le Bon a vorbit şi despre cum reuşeşte să-şi ţină greutatea sub control. În primul rând, ea evită să mănânce produse pe bază de făină. Dar mai e ceva: „Mâncaţi grăsimi. Uleiul de măsline, uleiul de cocos, unt, avocado, ulei de nuci, de care corpul are nevoie. Lăsaţi deoparte făinoasele pe măsură ce înaintaţi în vârstă şi aveţi grijă să nu consumaţi prea multă quinoa”, le-a sfătuit ea pe cititoarele revistei.

Născută la 29 octombrie 1964, Yasmin Le Bon este unul dintre cele mai cunoscute modele din Marea Britanie.

În anii ’80 a fost cel mai bine plătit manechin din ţara sa.

Fostul top model a lucrat pentru unele dintre cele mai importante nume din lumea modei, precum Banana Republic, Bergdorf Goodman, Calvin Klein, Versace, Chanel, Christian Dior, Escada, Avon şi Gianfranco Ferré.
Ea a apărut, totodată, în cele mai cunoscute reviste de modă, printre care Elle, Vogue, V, Cosmopolitan, Marie Claire şi Harper’s Bazaar.

Yasmin Le Bon este de mai mulţi ani imaginea brandului Winser London şi are apariţii periodice alături de fiica sa, Amber, un model consacrat. Anul trecut, ele au participat la promovarea colecţiei de toamnă-iarnă a brandului Sisley.

În 2009, Yasmin a înfiinţat o fundaţie prin intermediul căreia şi-a propus să strângă fonduri în favoarea sprijinirii copiilor orfani din România.


Distribuie
..