Colecția Kitchen oferă un design atrăgător și simplu pentru bucătăria ta

Distribuie

Această gamă pentru micul dejun și prepararea mîncării de la Russell Hobbs, are un design înviorător cu finisaj lucios și accente verzi.

Colecția cuprinde:

Mixer cu 6 trepte de viteză diferite, este ideal pentru mixarea a diferite tipuri de alimente, pentru a face mult mai ușoară prepararea zilnică a alimentelor.

Mixer vertical cu două trepte de viteză diferite, conceput pentru a mixa rapid diferite tipuri de alimente, fără complicații. Capătul de plastic detașabil face ușoară curățarea după utilizare.

Blender convenabil și ușor de utilizat face foarte simplă prepararea supelor, sucurilor și sosurilor, în fiecare zi.

Robot de bucătărie care oferă un stil cotidian și avantajos. Designul compact vertical și funcțiile ușor de utilizat vor face foarte ușoară și confortabilă prepararea mâncarii. Acesta este un accesoriu esențial pentru orice bucătărie.

Cafetieră cu detaliile amănunțite, precum sistemul anti-picurare și plita de menținere la cald, fac din cafea o plăcere și mai mare. Finisajul alb lucios fac cafetiera să arate și mai bine.

Fierbătorul de apă cu toată funcționalitatea pe care o aștepți plus frumusețea unui design contemporan, îl face să fie o mână de ajutor esențială și va arăta bine în orice bucătărie.

Prăjitorul cu numeroase funcții și un design contemporan un alb foarte lucios cu accente verzi, va arăta fantastic în fiecare bucătărie.

Blenderul personal ce include 2 sticle de 600 ml cu capace. Cel mai bun lucru este că sucurile făcute acasă sunt mai proaspete, mai ieftine și mai bune pentru tine decât oricare alt produs găsit în magazine. Tot ce trebuie să faci este să-l mixezi, să-l savurezi și să-l iei cu tine.


Distribuie
..