Cinci culori pe care orice bărbat ar trebui să le poarte în 2016

Distribuie

iar dacă bărbații sunt mult mai puțin mofturoși când vine vorba despre garderoba lor, asta nu înseamnă că nu sunt interesați de modă. Cei care sunt dispuși să facă un mic efort pentru a se adapta noilor tendințe au numai de câștigat, mai ales pentru că vor crește în ochii critici ai femeilor. De aceea, reprezentanții sexului tare ar trebui să mai renunțe la culorile neutre și să încerce și câteva nuanțe mai îndrăznețe, care să arate că sunt la zi cu „update-urile” în materie de trenduri.

Iată care sunt cele cinci culori din 2016 pe care orice bărbat ar trebui să le poarte fără să ezite!

Culori 2016: ce poartă bărbații trendy

Rozul nu mai e doar pentru femei

Cândva, în secolul XX, rozul a devenit culoarea definitorie a feminității și așa a rămas mult timp, până de curând. În 2016, rozul are o revenire spectaculoasă în moda pentru bărbați. Nu este vorba despre nuanțele de roz pe care le asociem cu păpușile Barbie ori cu lookul lui Paris Hilton, ci despre nuanțe moderate, calde și plăcute privirii (piersică, roz foarte deschis, culoarea somonului etc.).

Nuanțele de roz care se poartă anul acesta merg excelent cu toate culorile denimului, cu oliv, negru și alb. Deși rozul nu se numără printre culorile preferate ale bărbaților, ar putea deveni cu ușurintă, pentru că are o calitate pe care aceștia cu siguranță o pot aprecia în totalitate: versatilitatea.

 Se dă verde la… verde

Culorile din 2016 au un nou „lider”: verdele. S-ar putea spune că verdele este noul negru în moda pentru bărbați. Nu doar că merge excelent cu o gamă largă de culori, de la bleumarin până la galben, dar este și o culoare care avantajează pe oricine, indiferent de culoarea tenului sau a părului.

Pentru bărbații mai sobri, verdele oliv este soluția cea mai elegantă pentru a fi în trend. Cei care sunt dispuși să se joace cu cromatica hainelor pot opta pentru o combinație îndrăzneață de verde puțin mai aprins alături de roșu intens sau de culoarea muștarului. Desigur, o combinație întotdeauna câștigătoare este verde și alb, un duo nemuritor în modă.

Galbenul colorează garderoba bărbaților în 2016

Ai crezut până acum că galbenul nu poate fi o culoare masculină? Mai gândește-te! Moda masculină în 2016 ne demonstrează exact contrariul, cu ajutorul unor nuanțe „delicioase” de galben. Exact ca în cazul rozului, galbenul poate să arate excelent pe un bărbat, dacă este vorba despre o nuanță discretă. În plus, alături de alte culori, poate să întoarcă toate privirile și să ofere un stil unic, demn de admirația tuturor.

Chit că este vorba despre o cămașă galben pai, cu care înlocuiești cămașa clasică, albă, un pulover galben muștar purtat alături de nuanțe închise sau, dimpotrivă, cu haine deschise la culoare, combinațiile sunt cât se poate de reușite și ar trebui încercate de orice bărbat care ține la stilul lui.

Roșul stârnește pasiuni în 2016

Ghidul culorilor pentru anul 2016 vine și cu o variantă care probabil că este pe placul mult mai multor bărbați: roșu. Culoarea puterii, energiei vitale și pasiunii nu mai este doar o semnătură a femeii fatale, ci și a bărbatului puternic. Culoarea rubinului și grenaul sunt cele două nuanțe care domină tendințele în 2016. Roșul este o culoare sofisticată, care se potrivește cel mai bine cu alb, nuanțe de crem, bleumarin și negru. Combinat cu alte culori, mai aprinse, poate deveni vulgar, așa că ar trebui evitate îmbinările prea îndrăznețe.

Movul, un trend cromatic neobișnuit

Dar „neobișnuit” nu este deloc un termen negativ, mai ales în modă. Movul este una dintre culorile rareori purtate de bărbați, dar acest lucru s-ar putea schimba rapid, pentru că în 2016 a urcat în ierarhia culorilor și a căpătat un statut mai important.

Versatilitatea movului depinde de nuanța pe care o alegi. Culorile închise sunt mai ușor de asortat, în vreme ce nuanțele deschise sunt pretențioase. Movul pal poate fi foarte masculin, dacă este asociat cu gri sau albastru închis. Movul închis merge de minune cu alb, bleumarin, nuanțe de gri și negru, pentru un look mai sobru.

Aceste culori ale anului 2016 sunt pe cât de interesante, pe atât de atrăgătoare. Orice bărbat ar trebui să încerce câteva dintre combinațiile câștigătoare propuse mai sus!

divahair.ro


Distribuie
..