Cinci celebrități care s-au răzbunat dur pe foștii iubiți

Distribuie

Dragostea nu durează o veșnicie pentru toată lumea, iar celebritățile știu asta cel mai bine. Unii aleg să-și încheie relațiile pe care amiabilă, alții își spală rufele în public și totul se transformă într-un scandal pe care presa îl alimentează și mai mult. Uite cinci staruri care nu prea știu ce înseamnă expresia ”rămânem prieteni”.


Rita Ora și Calvin Harris au format un cuplu și s-au despărțit în termeni aparent amiabili. Totul s-a stricat când Rita a vrut să cânte o piesă produsă de Calvin, iar el nu a fost de acord cu drepturile de televizare. Rita a răbufnit: ”Credeam că mă susține, dar totul a început să fie aiurea. Probabil din cauză că am amestecat viața personală cu afacerile”, a spus cântăreața.

Taylor Swift și-a făcut un obicei din a cânta despre foștii iubiți. Nu e o coincidență că după ce s-a despărțit de John Mayer a lansat piesa ”Dear John”, ale cărei versuri vorbesc de la sine: ”Dear John, I see it all, now it was wrong. Don’t you think 19 is too young to be played by your dark twisted games, when I loved you so”. Suntem curioși ce-o să lanseze acum, că s-a despărțit de Calvin Harris…

Katy Perry și Russell Brand au pus capăt unui mariaj de numai un an. Brand i-a dat papucii printr-un mesaj și a făcut glume despre relația lor după despărțire. Nici Katy nu s-a lăsat mai prejos și a declarat că ”Russell e isteric. A vorbit despre mine fără să știe că sunt în sală, venisem să-i fac o surpriză”.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost împreună în 2002, dar după ce s-au despărțit, actorul și-a dat seama că relația a fost o greșeală: ”Nu mai aveam control asupra propriei vieți. Mă simțeam sufocat, nefericit. N-ar fi trebuit să facă o chestiune de marketing din relația noastră”.

Selena Gomez și Justin Bieber formau cuplul perfect, dar, la un moment dat, lucrurile n-au mai mers. Cei doi au continuat să iasă împreună, dar totul făcea parte dintr-un plan diabolic al Selenei. Cântăreața le-a dezvăluit unor prieteni că se folosește de Justin pentru a fi în atenția presei și pentru a se promova, dar nici nu se gândește să se împace cu el.

Distribuie
..