Cher, grav bolnavă, ar mai avea de trăit doar câteva luni

Distribuie

Cântăreaţa Cher, în vârstă de 70 de ani, victimă a unei infecţii virale din 2014, ”ştie că zilele îi sunt numărate”, a dezvăluit o sursă, sub protecţia anonimatului, pentru tabloidul american Radar Online. Artista s-ar pregăti în această perioadă pentru ultimele sale clipe de viaţă şi a cumpărat mai multe proprietăţi pentru copiii şi rudele sale, informează site-ul publicaţiei franceze Le Figaro, scrie News.ro.

Cher a împlinit vârsta de 70 de ani pe 20 mai. Obligată să îşi anuleze o parte a turneului ei mondial ”Dressed 2 Kill”, în 2014, din cauza unei infecţii renale, iar starea de sănătate a artistei s-ar fi degradat tot mai mult în ultimele luni.

”Ştie că zilele îi sunt numărate”, a declarat o sursă din anturajul cântăreţei, citată de Radar Online.

Aceeaşi sursă a dezvăluit, de asemenea, că renumita cântăreaţă, a cărei avere a fost estimată la 305 milioane de dolari, s-ar pregăti pentru ultimele clipe de viaţă.

”Vrea să se asigure că toţi cei care îi sunt apropiaţi vor putea să trăiască decent după moartea ei”, a declarat sursa.

Cher le-ar fi cumpărat reşedinţe somptuoase copiilor ei, Chastity Sun Bono – fiica ei născută din relaţia cu producătorul muzical Salvatore Bono (denumit Sonny, n.r.) -, care a făcut operaţie de schimbare de sex şi a devenit bărbat în anul 2009, şi Elijah Allman.

Cele două proprietăţi ar fi costat 1,7 milioane de dolari respectiv 2 milioane de dolari.

Aceste cadouri ar reprezenta şi o încercare de reconciliere a cântăreţei Cher cu familia sa, cu care a întreţinut relaţii tensionate de-a lungul anilor.

”Vrea să lase la o parte toate neînţelegerile şi să se asigure că toată familia ei nu va avea dificultăţi financiare după moartea ei”, a adăugat aceeaşi sursă.

Cher a avut o relaţie tot mai rece în ultimii ani cu fiica ei Chastity Bono. Când aceasta a decis în 2009 să facă o operaţie de schimbare de sex şi să devină bărbat, Cher i-a cerut lui Chastity Bono să păstreze distanţa faţă de ea, întrucât nu putea să accepte transformarea fizică a acestuia. Apoi, după o perioadă îndelungată de gândire, vedeta americană a anunţat public că susţine deciziile fiicei sale.

Cântăreaţa locuieşte în prezent într-o vilă din Malibu, estimată la 45 de milioane de dolari, alături de mama ei, Georgia Holt, în vârstă de 89 de ani. Cher i-a cerut mamei sale să se mute în reşedinţa ei, după ce Georgia Holt a fost transportată de urgenţă la un spital din Los Angeles, din cauza unei afecţiuni pasagere, în perioada Crăciunului.

realitatea.net


Distribuie
..