Celine Dion va fi celebrată într-un film biografic

Distribuie

Comediana franceză Valérie Lemercier pregătește un film documentar despre Celine Dion. Producția va avea un buget de 23 de milioane de dolari și va fi lansată cel târziu în 2020, anunță Variety. Cântăreața canadiană a fost de acord cu acest proiect și a oferit studiourilor French Gaumont dreptul de a-i folosi cântecele.

„The Power of Love” va fi inspirat din viața artistei din Quebec, de la nașterea sa, copilăria modestă petrecută în Quebecul anilor ’60 până la accensiunea fulminantă și relația cu managerul și soțul ei, Rene Angelil.

Într-un interviu pe care l-a acordat în martie 2018 la o emisiune de radio, actrița și regizoarea Valérie Lemercier a mărturisit că ea însăși o va interpreta pe faimoasa cântăreață  -„de la 5 la 55 de ani” -, dar personajul se va numi „Aline God”.

Lemercier a mai sugerat că va introduce în film mai multe elemente comice, fiind foarte mișcată de „destinul incredibil” al lui Celine Dion. Regizoarea dorește, de asemenea, să acorde o atenție deosebită relației dintre artistă și regretatul ei soț, precum și relației cu mama sa.

Filmele care prezintă ascensiunea unei celebrități pe scena muzicală au devenit foarte populară. Priviți ce succes are „Bohemian Rhapsody”, filmul despre Freddie Mercury și laureat cu un Glob de Aur la categoria cel mai bun film. Se pregătește un film și despre Elton John, „Rocket Man”, scrie tabu.to


Distribuie