Celine Dion, mesaj impresionant pentru fanii săi

Distribuie

Cântăreaţa canadiană Céline Dion le mulţumeşte fanilor săi pentru susţinerea pe care i-au arătat-o după moartea soţului ei, René Angelil, precizând că rugăciunile şi compasiunea acestora au ajutat-o să treacă mai uşor peste acest moment dificil din viaţa sa, potrivit contactmusic.com.

René Angélil, soţul cântăreţei Céline Dion, a murit, pe 14 ianuarie, la vârsta de 73 de ani, „după o lungă şi curajoasă luptă cu cancerul”.

Céline Dion şi-a luat rămas-bun de la René Angélil, într-o ceremonie funerară grandioasă, organizată pe 22 ianuarie, la Notre-Dame Basilica din Montréal, unde cei doi s-au căsătorit în 1994. La funeraliile lui René Angelil, care au fost transmise în direct, la TV şi online, au participat, pe lângă familia sa, aproximativ 700 de persoane, inclusiv oameni politici canadieni.

În primul său mesaj transmis după înmormântarea soţului său, Céline Dion le mulţumeşte fanilor pentru susţinerea lor.

„Eu şi familia mea suntem profund impresionaţi de revărsarea de dragoste şi empatie a atâtor oameni care ne-au fos alături pe parcursul acestor câteva zile. Am simţit dragostea voastră pentru René, iar rugăciunile şi compasiunea voastră ne-au ajutat în această perioadă dificilă mai mult decât vă puteţi închipui. Vă mulţumesc din adâncul inimii”, a scris Céline Dion, într-un mesaj publicat pe site-ul personal.

„Aş vrea de asemenea să mulţumesc Guvernului din Québec pentru onoarea de a organiza funeralii naţionale pentru René, precum şi numărului mare de persoane şi organizaţii care s-au mobilizat pentru a-l omagia printr-o ceremonie atât de frumoasă. Nu vom uita niciodată bunătatea pe care ne-aţi arătat-o”, a adăugat cântăreaţa.

Declaraţia este semnată în numele său, al celor trei copii avuţi împreună cu Angelil, René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani, precum şi al celor trei copii ai soţului ei dintr-o relaţie anterioară.

Sursa: mediafax.ro

 


Distribuie
..