Celine Dion, DISTRUSĂ DE DURERE. Fratele ei de 59 de ani a murit

Distribuie

După ce soțul ei, Rene Angelil a încetat din viață la vârsta de 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul, celebrea cântăreață Celine Dion e lovită de o altă veste cruntă: fratele ei, Daniel, a murit, învins de aceeași boală.

Aflată în doliu după moartea soțului ei, Celine Dion suferă acum din nou, după ce fratele ei, Daniel care era bolnav de cancer, ca și Rene, a murit. Daniel avea 59 de ani, era internat într-un spital din Montreal, iar familia a fost știa dinainte sfârșitul era foarte aproape.

Daniel Dion, al optulea dintre cei 13 frați ai artistei, a murit „după o lungă bătălie împotriva cancerului”, a anunțat sâmbătă un purtător de cuvânt al cântăreței canadiene. El a fost al treilea dintre frații Dion atins de cancer, potrivit unui post de televiziune canadian. Mama lor, Thèrese Dion, are 89 de ani și a fost la căpătâiul lui Daniel în momentul în care s-a stins.

Celine Dion are 47 de ani și este cea mai mică dintre cei 14 frați.

Rene, soțul artistei, a murit joi, la vârsta de 73 de ani, cu două zile înainte de a împlini 74 și la o lună după ce cuplul a sărbătorit 21 de ani de căsnicie.

Celine Dion şi Rene Angelil, care a fost şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii în vârstă de 5 ani Eddy şi Nelson. Rene Angelil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

libertatea.ro

 


Distribuie
..