Celine Dion a revenit pe scenă! A izbucnit în lacrimi când a vorbit despre soțul ei: „Simt iubirea lui în această sală”

Distribuie

Céline Dion (47 de ani) a revenit pe scenă, la scurt timp după ce și-a pierdut și soțul, René Angélil, pentru un concert în memoria celui care i-a fost mentor, dar și suflet pereche.

Céline Dion assiste à la cérémonie en hommage à son mari René Angélil, intitulée
Céline Dion nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul discursului, pe care l-a ținut pentru soțul său, miercuri în Las Vegas, SUA. Familia prietenii, dar și fanii artistei au fost prezenți la Colosseum at Caesars Palace, unde au celebrat viața lui René Angélil. Aceștia i-au adus un ultim omagiu, iar totul a fost transmis live. Cântăreața le-a mulțumit oamenilor dragi care sunt alături de ea și i-a adus un ultim omagiu regretatului său soț, René Angélil. “Rene, dragostea vieții mele, ar fi fost atât de fericit să știe că suntem cu toții aici. Simt dragostea lui în această sală. Rene, te iubesc atât de mult!”, a spus cântăreața printre lacrimi.
Celine Dion a pierdut, luna trecută, în decurs de doar două zile doi oameni apropiați, pe soțul ei, Rene Angelil, și pe fratele său Daniel, amândoi fiind răpuși de cancer.
Pentru că soțul ei și-ar fi dorit ca ea să revină cât mai curând pe scenă, ea i-a anunțat pe reprezentanții cazinoului Caesar’s Palace că își va relua concertele începând cu data de 23 februarie.

libertatea.ro


Distribuie
..