Cele mai rele femei, în funcţie de zodie. De ele TREBUIE să te fereşti! Îţi vor face viaţa un coşmar

Distribuie

În cele ce urmează vom face o prezentare a celor mai rele femei, în funcâie de zodie, după cum s-a demonstrat în urma studiilor sociologice și astrologice.
BERBEC:

Femeile născute în Berbec se enervează foarte repede. Sunt agresive din punct de vedere verbal și se supară foarte tare când îți dau seama că vorbesc în necunoștință de cauza. Și acest lucru se întâmplă cât se poate de des. Pun etichete oamenilor chiar fără să aibă cea mai mica idee despre ei, sunt geloase, egoiste și se contrazic mereu chiar dacă nu au dreptate. Dacă cineva se ia în coarne cu ele, se vor înfuria foarte rău și vor încerca să răneascp acea persoană. Însă nu vor reuți prea multe, pentru că le lipsește viclenia. Astfel, “victimele” se pot apăra timpuriu de atacurile femeilor născute în Berbec. Sfat: Împăca-te cu tine mai întâi și vei reui să te împaci și cu ceilalți!

TAUR:

Femile născute în Taur doresc mereu să pară altcineva și de multe ori fac acest lucru cu desăvârșire. Sunt cât se poate de prefăcute pentru că le este frică ca nu cumva să se afle care le sunt punctele slabe, scrie lyla.ro. Femeile născute în Taur sunt zgârcite cu cei din jur, invidioase și își trădează pe ascuns prietenii dacă consideră că au fost înșelate. Au gura mare și nu poți să le spui niciun secret. Totodată, se simt amenințate des și își dau arma pe față la fel de des. O femeie născută în Taur nu va ezita niciodată să se ia în coarne din motive stupide. Nereușind să se descarce pe moment, poartă ranchiunaă mult timp și nu se dau bătute până nu distrug persoanele pe care le urăsc. Sfat: Ar fi bine să vă gândiți bine la ce faceți, ca să nu rămâneți singure toată viața!

GEMENI:

Femeile născute în acest semn zodiacal nu sunt neaparat rele. Mai degrabă bârfesc foarte mult și au impresia că sunt cele mai deștepte și cele mai frumoase. Se supară serios foarte greu, tocmai pentru că nu consideră că are sens să se lupte cu cineva mai slab, respectiv cu oricine. Sunt foarte încrezute. Însă, dacă sunt călcate pe bătătură, femeile din Gemeni nu vor ezita să se răzbune crunt prin cele mai perverse metode. Fiind foarte inteligente, nici nu vă veti da seama când va lovi răzbunarea unui astfel de nativ, mai ales că nu le e rușine să își foloseasca sexualitatea pentru a obține ce vor. Sfat: dacă nu vreți să mai fitți judecate, încercați să nu mai povestiți tot ce vă trece prin cap!

RAC:

Femeile din Rac au o cruzime legendară, însă justificată. Se răzbună dacă sunt mințite și nu prea le deranjează altceva în viață. Mai ales că au vieți destul de monotone. Ele însele se consideră mediocre și singurul lucru pe care îl doresc cu adevarat este sinceritatea. Femeile din Rac vor da de înțeles că au de gând să se răzbune de nenumarate ori pentru un motiv care pare mic pentru restul. Însă nu prea se pricep să gândească în perspectivă și de aceea sunt sortite eșecului. Putem spune că femeile din Rac vorbesc mult și fac puțin. Tocmai această lene le face să fie cât se poate de inofensive la capitolul răutate. Sfat: Luați atitudine și veți căpăta respect! Gandiți-vă bine înainte ce aveți de făcut!


Distribuie
..