Cele mai periculoase zodii conform FBI

Distribuie

Coform astrologilor, înclinațiile spre infracțiuni ale oamenilor depind într-o măsuăa destul de mare și de zodia în care s-au născut. Bazându-se pe profilurile criminalilor în serie, experții FBI au realizat un top care cuprinde cele mai periculoase zodii, din punctul de vedere al comportamentului criminal al nativilor. Racii, Taurii și Săgetatorii ocupă primele trei locuri ale clasamentului, fiind urmați de Berbeci, Capricorni, Fecioare, Balanțe, Pești, Scorpioni, Lei, Vărsători. Se pare că cei mai puțin infractori s-au născut în zodia Gemeni.

 

Cele mai periculoase zodii de foc

Dintre cele trei semne de foc, adică Săgetătorul, Berbecul și Leul, cel dintâi are cei mai mulți reprezentanți cu crime la activ. În plus, aceștia sunt și cel mai greu de prins. Pe de altă parte, Berbecii sunt cel mai bine înarmați infractori, fiind totuși mai putțin periculoși decât Săgetătorii, dar mult mai periculoși decât Leii. Leii, mereu în căutarea faimei, sunt cei care, în general, nu își pierd timpul cu infracțiuni minore. Cei mai mulți escroci și hoți aparțin zodiei Săgetător. Aceștia ucid rareori și doar atunci când le sunt puse în pericol propriile vieți.

Cele mai periculoase zodii de aer

Cei mai periculoși criminali aparținând grupului de zodii de aer sunt Balanțele, atingând chiar un record al săvârșirii crimelor comparativ cu celelalte semne de aer. Totodată, Balanțele sunt și bine înarmate. Ele „preferă”, în general, actele de corupție. Gemenii nu se numară printre cele mai periculoase zodii, fiind predispuși mai degrabă la fraude financiare și la furturi decât la crime. Vărsătorii, care comit cele mai puține infracțiuni dintre semnele de aer, o fac cu precădere din răzbunare, fiind înclinați mai degrabă spre înșelăciuni decât spre crime.

Cele mai periculoase zodii de pământ

Zodiile de pământ sunt și ele foarte bine reprezentate la capitolul infracțiuni: Taurul, un semn zodiacal ce-i imprimă nativului un caracter puternic, este extrem de periculos. Acesta este implicat frecvent în spălari de bani șișpreferă să acționeze fără complici. Infractorii aparținând zodiei Fecioară sunt adesea cel mai bine înarmați dintre zodiile de pământ, în timp ce cazierul Capricornului cuprinde câte puțin din amândouă: sunt foarte periculoți și foarte bine înarmați. De obicei, Capricornii sunt implicați în crima organizată.

Cele mai periculoase zodii de apă

Printre cele mai periculoase zodii se numară zodiile de apă. Cei mai mulți criminali aparțin zodiei Rac, aceștia fiind, totodată, și de o violență extremă. Racii, pasionali din fire, comit adesea crime care au drept cauză o traumă emoțională. Totodată, aceștia au obiceiul de a-și lăsa „semnătura” pe cadavre. Reprezentanții zodiilor Scorpion și Pești sunt cei mai nervoși infractori, Scorpionii fiind și cei mai sadici criminali, în timp ce Peștii „preferă” infracțiunile legate de droguri.

Zodia sub care te-ai născut este considerată una dintre cele mai periculoase zodii? Ce parere ai despre acest lucru? Te-ai simțit vreodată capabilă să săvârșesti vreo infracțiune?

divahair.ro


Distribuie
..