Cele mai murdare locuri din avion. Trei zone pe care NU trebuie să le atingi

Distribuie

Oricât s-ar strădui companiile aeriene să mențină igiena în avioane, nu pot realiza o curățenie 100% perfectă. Există locuri în avion cu adevărat murdare, pline de microbi.

Masuțele de pe spatele scaunelor din avion sunt cele mai murdare locuri dintr-un avion. Acestea conțin în medie de 19 ori mai multe bacterii decât suprafața totală a unei toalete dintr-un avion. Nu e o idee bună să depozitați niciun produs alimentar pe suprafața acestora și să nu atingeți această suprafață doar dacă este cu adevărat nevoie.

Un alt loc murdar din avion este toaleta. În medie, o toaletă deservește în jur de 50 de persoane. Fiind un mediu umed, este un loc preferat de bacterii. Una dintre cele mai întâlnite bacterii în toaletele avioanelor este E. Coli. Pentru a vă proteja, doctorii vă sfătuiesc să nu atingeți direct robinetul sau capacul toaletei. Folosiți șervetele și apoi spălați bine mâinile cu săpun sau folosiți gelurile antibacteriene, scrie unica.ro.

Pe locul trei în topul celor mai murdare locuri din avion se află buzunarele din spatele scaunelor. Oamenii obișnuiesc să pună în aceste buzunare materiale pline de germeni: servețele murdare, scutece folosite, unghii tăiate, etc.


Distribuie
..