Cele mai importante tendinţe în frumuseţe pentru 2017

Distribuie

Dintre zecile de trenduri şi stiluri în materie de machiaj, coafuri şi manichiuri pentru anul acesta, câteva dintre ele se conturează ca fiind cele mai importante, dar şi foarte uşor de purtat şi pus în practică. Iată ce să încerci:

Buze în nuanţe îndrăzneţe

Pentru a încerca acest trend major trebuie să echilibrezi foarte bine machiajul. Pune-ţi buzele în valoare şi foloseşte în rest un machiaj discret. Vei avea un look modern şi interesant.

Conturare folosind blush-ul

Cunoscută şi ca tehnica „draping”, această metodă presupune folosirea blush-ului pentru a-ţi evidenţia trăsăturile. Alege blush în nuanţe de roz şi corai, aplicându-l în special deasupra pomeţilor şi spre zona tâmplelor.

Un nou stil de smoky eye

În locul nuanţelor clasice de brun sau gri pentru machiajul smoky eye, încearcă o abordare nouă.

Un strop de culoare complet neaşteptată va oferi un plus de originalitate acestui machiaj. Foloseşte albastru, verde închis sau nuanţe de mov prună pe pleoapa inferioară pentru a obţine un stil interesant şi inedit.

Roşu „sânge de taur”

Această nuanţă puternică de roşu are un cuvânt important de spus în tendinţele de frumuseţe pentru 2017. O poţi folosi sub forma unui ruj mat pentru buze sexy şi misterioase, pentru unghiile tale, dacă vrei o manichiură elegantă, sau chiar ca fard de pleoape, pentru un machiaj nonconformist şi cât se poate de îndrăzneţ.

Unghii cromate

Ojele metalice din anii trecuţi includeau glitter şi particule fine strălucitoare. Dar pentru 2017, trendul principal este cel al unghiilor metalice cu un aspect neted, ca de oglindă. Este un stil pe care nu îl poţi obţine prea uşor acasă, fiind realizat folosind un gel special, în saloanele de înfrumuseţare. Dar cu siguranţă merită efortul!

Cocurile înalte împletite

Pe lângă creasta falsă împletită care a făcut furori anul trecut, în 2017 cocurile înalte împletite sunt cele care fac senzaţie. Este o metodă simplă de a oferi un plus de prospeţime şi originalitate cocului clasic în vârful capului.

Coafuri naturale

Coafurile care pun în valoare structura naturală a firului de păr sunt un trend important al acestui an. Ai ocazia de a renunţa la placa de păr, îmbrăţişând frumuseţea naturală a părului tău. Buclele foarte lejere, stilurile uşor răvăşite şi sexy sunt acum cele mai dorite coafuri.

eva.ro

Distribuie
..