Cele mai frecvente greșeli care îți îmbătrânesc tenul

Distribuie

De multe ori, pentru a avea o piele fină și strălucitoare nu ai nevoie de produse deosebite și de tratamente faciale scumpe,  ci doar să faci câteva schimbări în viața ta de zi cu zi.

Iată cele mai frecvente greșeli care îți îmbătrânesc tenul. Probabil că pe multe le faci și tu, fără să îți dai seama cât sunt de nocive.

1. Folosești gomajul prea des

Scrub-ul îți poate afecta pielea, așa că folosește produse de îngrijire ce conțin acid pentru a elimina murdăria din pori.

2. Folosești doar cremă antirid și uiți de hidratare

Din păcate, doar vizita la medicul estetician ne scapă complet de riduri. Însă vestea bună este că poți întârzia apariția lor, așa că fii sigură că folosești mereu o cremă hidratantă.

3. Îți ștergi fața cu un prosop

Nu îți mai freca fața cu prosopul după ce te speli pe fața. Este indicat să atingi delicat pielea, pentru a scăpa de excesul de apă, apoi să lași să se usuce natural. Și folosește un prosop doar pentru asta.

4. Dormi cu părul desprins

Părul adună murdărie și microbi, iar asta se va vedea pe fața ta. Încearcă să nu dormi cu părul desprins.

5. Nu mănânci suficiente legume și fructe

Broccoli reduce roșeața pielii, caisele și roșiile te protejează împotriva razelor UV,  în timp ce piersicile și morcovii înlocuiesc bronzul și dau strălucire pielii. Așa că ar fi bine să le incluzi în dieta ta.

clickpentrufemei.ro


Distribuie