Cele mai dezastruoase compatibilităţi între zodii

Distribuie

Gemeni şi Capricorn

Gemenii şi Capricornii sunt foarte diferiţi unul de celălalt, iar eventualitatea formării unui cuplu nu sună deloc promiţător. În primul rând, Gemenii sunt persoane foarte sociabile care iubesc libertatea şi distracţia.

Capricornii sunt persoane liniştite care mai degrabă ar sta în casă cu partenerul la un film decât să iasă în oraş cu prietenii pentru o distracţie cum se cuvine.

Cei doi se vor ciondăni adesea pe această tema şi vor avea de înfruntat multe discuţii şi tensiuni în relaţie datorate diferenţelor de gândire şi de opinii. Vor reuşi să convieţuiască împreună puţin timp, aşa că mai bine ar fi să nu se lege la cap dacă nu îi doare.

Peşti şi Berbec

Peşti şi Berbec? Niciodată!

Aşa cum spuneam şi mai devreme, nativul Peşti este foarte visător şi paşnic. Are momente de interiorizare şi de meditaţie în care nimeni nu trebuie să îi strice dispoziţia şi să îi perturbe echilibrul.

Berbecul este agresiv de cele mai multe ori în exprimare şi în gesturi, însă nu o agresivitate violenţă, ci în personalitate. Dorinţa de a conduce şi posesivitatea caracteristică, îl face pe nativul Berbec cel mai nepotrivit partener pentru nativul Peşti.

Leu şi Fecioara

Ei bine, nativii Fecioara şi Leu ar trebui să se gândească de două ori înainte să se arunce cu capul înainte într-o relaţie care este destinată eşecului. De ce spun asta? Simplu:

Leul este încrezător în forţele proprii, îi place să ia mereu iniţiativa şi să încerce lucruri noi, să trăiască experienţe inedite şi să se confrunte cu situaţii diverse pentru a capătă cât mai multă experienţă şi pentru dezvoltarea personală.

realitatea.net


Distribuie
..