Cele mai cunoscute vedete de la Hollywood care au altă orientare sexuală (FOTO)

Distribuie

Societatea contemporană este împărţită în 2 tabere: cei care cred că homosexualitatea este o aberaţie, şi cei care care consideră că aceasta este o normalitate. Întrucât fiecare are dreptul să-şi trăiască viaţa după bunul său plac, să aleagă tot ce-i convine, vedetele de la Hollywood fac acelaşi lucru. Îşi prezentăm cele mai cunoscute vedete care au o altă orientare sexuală:

Ellen DeGegeneres şi Portia de Rossi s-au căsătorit în 2008 în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie şi prieteni, în Los Angeles.

Elton  John este căsătorit cu David Furnish. Aceştia şi-au legalizat relaţia în 2005, an în care Marea Britanie a legalizat căsătoriile între homosexuali.

Cynthia Nixon şi Christine Marinori s-au logodit în 2008 şi locuiesc cu copiii Cynthiei.

Boy George şi Jon Moss au format un cuplu în secret timp de mai mulţi ani. Jon Moss a fost toboşarul formaţiei Culture Club, din care a făcut parte şi Boy George. Artistul a părăsit trupa Culture Club în 1987, pentru o scurtă carieră solo, înainte de a deveni un DJ de succes în cluburile londoneze şi de a-şi lansa propria linie de articole vestimentare, B-Rud.

Domenico Dolce & Stefano Gabbana (D&G) s-au cunoscut în 1980, la Milano, şi au avut o relaţie mai bine de 20 de ani. Cei doi s-a despărţit în 2005. Prima lor colecţie care s-a bucurat de un mare succes a fost lansată în 1989.

Jodie Foster şi Cydney Bernard au recunoscut pentru prima dată orientarea sexuală în 2007, după ce Jodie i-a mulţumit în public pentru sprijinul acordat partenerei sale cu care are o relaţie de 14 ani.


Celebra actriţă a refuzat întotdeauna să discute despre orientarea sa sexuală, deşi speculaţiile potrivit cărora ar fi lesbiană circulau de mai multă vreme. Povestea de dragoste dintre Jodie Foster şi producătoarea de film Cydney Bernard este, de fapt, un fel de „secret pe faţă” la Hollywood.


Distribuie
..