Cele mai creative cereri în căsătorie

Distribuie

ntem în plin sezon de nunţi, aşa că ni s-a părut firesc să îţi arătăm ce se mai practică peste hotare când vine vorba de cereri în căsătorie. Câtevaresearch-uri, lacrimi adunate în colţul ochiului şi zeci de suspine mai târziu, am reuşit să punem cap la cap un top al celor mai ingenioase, amuzante şi emoţionante cereri în căsătorie. Concluzia? Se pare că să fii cerută de soţie pe stadion sau în mijlocul unei cine romantice este deja prea banal!

Cele mai creative cereri în căsătorie

#1. Iubitul tău este un tip spontan, căruia îi place să te surprindă cu cele mai neobişnuite şi creative cadouri?  Ei bine, înseamnă că nu ar trebui să te mire dacă într-o zi te va ruga să cauţi o informaţie foarte importantă în carneţelul “uitat” pe măsuţa din sufragerie:

#2. Acest bărbat a profitat de pasiunea iubitei lui pentru astronomie şi a cerut-o în căsătorie în timp ce admirau împreună stelele. “Am scris marea întrebare pe lentila telescopului, iar ea a spus “Da”! Este cea mai bună prietenă a mea, iar acum îmi va deveni soţie! Ea este Luna care îmi luminează viaţa”. Ce poate fi mai romantic de atât?

#3. Asta numim noi “o cursă pe cinste”!

#4. Dacă într-o dimineaţă iubitul tău îţi va propune să ieşiţi împreună la alergat, acceptă! Acest bărbat şi-a cerut de soţie iubita la finalul unei luuuungi şi intense curse de jogging. In momentul în care au ajuns fix în locul în care s-au cunoscut, el i-a arătat femeii pe GPS traseul pe care tocmai l-au realizat.

#5. Pentru a-şi cere în căsătorie iubita într-un mod cât mai ingenios, Justin Lebon, un tânăr din S.U.A., i-a cerut unui meşter să îi construiască o tablă de Monopoly din lemn, personalizată. Bărbatul l-a rugat pe muncitorul respectiv să înlocuiască celebrele cartiere cu numele străzilor pe care el şi iubita lui au copilărit, cu destinaţiile preferate de vacanţă, numărul primului lor apartament etc. Până şi cartonaşele de “Şansă” au fost modificate, pe unul dintre ele scriind “Vrei să te căsătoreşti cu mine? Dacă da, avansează direct pe “Luxury Tax (Taxa de Lux)”. Sub porţiunea respectivă, se află un compartiment secret în care era ascuns inelul de logodnă.

#6. Atunci când amândoi sunteţi pasionaţi de jocurile pe calculator…

#7. Doar o plimbare obişnuită prin parc…

#8. Eşti pregătită să împărţi băutura răcoritoare preferată cu el pentru tot restul vieţii?

#9. O cerere în căsătorie la înălţime!

#10. Cât efort a depus acest delfin adorabil pentru această cerere în căsătorie şi mai adorabilă…

#11. O surpriză delicioasă!

#12.  Această femeie a avut parte de o cerere în căsătorie ca-n poveşti! La propriu! Iubitul ei a pus la cale un adevărat scenariu, bazat pe acţiunea celebrului roman “Mândrie şi Prejudecată” pentru a-i cere iubitei sale să-şi petreacă tot restul vieţii alături de el.

#13. Totuşi, nimic parcă nu este mai romantic decât o cerere în căsătorie la malul marii…

#14. Deci aşa îşi cer medicii şi farmaciştii iubitele în căsătorie!

#15. De departe, cea mai creativă, romantică şi lacrimogenă cerere în căsătorie rămâne aceasta! Nu îţi dezvăluim mai mult. Urmăreşte acest clip video:

Tu ce părere ai despre aceste cereri în căsătorie?

divahair.ro


Distribuie
..