Cele mai cool bijuterii ale verii

Distribuie

juteriile vor fi întotdeauna piesele cu care se formează o legătură specială, încât uneori preferăm să nu ne despărţim de ele, deşi ţinuta ar impune acest lucru. Tocmai de aceea, te încurajăm să le găseşti pe cele care au găsit echilibrul perfect între tendinţe şi detalii atemporale, încât să le poţi purta mai multe sezoane la rând.

 

Bijuterii cu pietre semipreţioase

În timpul verii nu cresc doar temperaturile, ci şi apetitul pentru shopping! Însă nu este nevoie să îţi restructurezi complet garderoba, căci doar câteva accesorii sunt suficiente pentru a ţine pasul cu tendinţele. Lasă-te purtată de nostalgie şi cedează în faţa anilor ’70 şi detaliilor etnice, completându-ţi colecţia de bijuterii cu câteva piese cu pietre semipreţioase, în stil boho. Îţi vor sublinia stilul într-un mod suficient de discret pentru a-ţi completa ţinutele de festival, dar vor însufleţi cu succes şi o ţinută office.

În schimb, dacă estetica ta este mai degrabă una minimalistă, încă te mai poţi bucura de o mulţime de modalităţi pentru a adopta acest stil. Forme geometrice, linii curate şi culori puternice: iată ingredientele unui outfit minimalist, care nu are nicio şansă de a aluneca în capcana plictiselii. Ce altă modalitate de a le integra pe toate poate fi mai chic decât un inel sau o pereche de cercei?

Bijuterii cu cristale

În sectorul de modă şi accesorii, cristalele tind să fie folosite în unul dintre următoarele moduri: fie decorează cele mai glam piese, pentru care îţi trebuie curaj să le porţi în timpul zilei, fie adaugă puţină strălucire unor ţinute romantice. Inelele JooJoo nu intră în niciuna dintre aceste categorii, ceea ce le transformă în cele mai cool bijuterii în care poţi investi sezonul acesta. Poartă-le într-un outfit boho, casual sau office, pentru o doză de eleganţă potrivită în orice context sau moment al zilei.

Bijuterii cu perle

Dacă încă mai crezi în reputaţia perlelor de a fi menite să fie scoase din cutia de bijuterii doar pentru un eveniment special, gândeşte-te din nou. În combinaţie cu aur roz, inelele cu perlă adaugă instantaneu mai multă feminitate unui outfit androgin sau pot transforma o ţinută banală într-una sofisticată. Îţi vor plăcea atât de mult încât vei fi tentată de posibilitatea de a te bronza cu model înainte de a te despărţi de ele. Nicio grijă însă, perlele şi accentele rose-gold nu vor părăsi prea curând tendinţele!

divahair.ro

 


Distribuie