Cele mai compatibile zodii în cuplu: combinaţii care aduc fericirea în relaţia amoroasă

Distribuie

Cele mai compatibile zodii în cuplu. Există zodii care se înţeleg foarte bine şi altele care nu pot sta împreună indiferent cât ar încerca. Iată care sunt cele mai potrivite combinaţii.

Cele mai compatibile zodii în cuplu: Berbecul Partenerii cu care se înţeleg cel mai bine nativii din Berbec sunt din zodia Leului şi din cea a Săgetătorului, potrivit Astrology.com.au.

Şanse de fericire în cuplu au şi cu Scorpionul, iar cu Fecioara se potrivesc cel mai puţin pentru o căsnicie frumoasă. Taurul iubeşte Capricornul Zodia care se potriveşte cel mai bine cu nativii din Taur este Capricornul, urmată îndeaproape de Fecioară.

De partea cealaltă, Taurii sunt cel mai puţin compatibili cu Săgetătorii, pentru că ambele zodii sunt orgolioase şi dominatoare. Gemenii Pentru nativii din Gemeni, sufletul-pereche trebuie să fie din zodiile Balanţă şi Vărsător. Nerecomandată de astrologi este combinaţia cu Scorpion, relaţia dinttre cele două semne zodiacale fiind, de regulă, tensionată şi deloc împlinită.

Cele mai compatibile zodii în cuplu: Racul, suflet-pereche cu Scorpionul

Racii pot face o pereche foarte frumoasă cu nativii din zodia Scorpionului, dar şi cu cei din Peşti. Pe de altă parte, din punct de vedere astrologic, cea mai nereuşită asociere este cu Capricornul şi Săgetătorul.

Şansele de fericire în cuplu sunt aproape maxime între nativii din Leu şi cei din Săgetător. O căsnicie frumoasă pot avea şi cu partenerii născuţi în zodia Berbecului. Fecioara Capricornul este cea mai compatibilă zodie cu Fecioara, urmată îndeaproape de Taur. De partea cealaltă, Vărsătorul şi Berbecul nu fac casă bună cu Fecioara, potrivit Astrology.com.au.

Cele mai compatibile zodii în cuplu:  Balanţa şi Gemenii, foarte compatibili Balanţele pot fi extrem de fericite alături de nativii din Vărsător şi Gemeni, cu care au şanse mari să formeze un cuplu armonios. Nu acelaşi lucru se poate spune despre compatibilitatea cu Peştii, care este cea mai redusă. Scorpionul Zodiile potrivite pentru Scorpioni sunt Peştii şi Scorpionii.

Nerecomandată de astrologi pentru formarea de familii fericite este combinaţia Scorpion-Gemeni. Săgetătorul Cele mai mari şanse de fericire în doi le are nativul acestei zodii cu Leul, dar şi cu Berbecul. Zodiile care se potrivesc cel mai puţin cu Săgetătorul sunt Taurul şi Racul.

Cele mai compatibile zodii în cuplu:  Capricornii, fericire maximă cu Taurii Fecioara şi Taurul sunt cele mai potrivite semne zodiacale pentru nativii din Capricorn. De partea cealaltă, de evitat este relaţia cu Racul. Vărsătorul Nativii din Vărsător fac casă bună cu cei din zodia Gemenilor şi ai Balanţei.â

Cele mai mici şanse de reuşită în cuplu le au cu Fecioarele. Cele mai compatibile zodii în cuplu:  Peştii, combinaţii bune cu Racii şi Scorpinii Racii şi Scorpionii sunt pe aceeaşi lungime de undă în cuplu cu nativul din zodia Peştilor. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre combinaţiile Peşti-Balanţă şi Peşti-Vărsător.

adev.ro/no4ym1


Distribuie
..