Cele mai cheltuitoare femei după zodie

Distribuie

Din punct de vedere astrologic există însă nativi care se numără printre cele mai cheltuitoare zodii. Prin urmare, iată care sunt cele mai risipitoare femei în funcţie de zodie.

Gemeni. Nativele din zodia Gemeni nu sunt prea pricepute la managerierea banilor şi totuşi încearcă mereu să ducă un stil de viaţă cât mai luxos. Se simt bine atunci când îşi satisfac micile plăceri şi nu le place să li se atragă atenţia când se dovedesc mână largă. Partenerii ar fi bine să încerce să le fie alături în zilele în care se pun pe cheltuit şi, cu riscul de a le stârni furia, ar trebui să le ţină în frâu.

Berbec. Femeile născute sub semnul Berbecului sunt cheltuitoare impulsive şi dacă nu au şansa unui loc de muncă foarte bine plătit, există posibilitatea să fie mereu în pană de bani. Partenerii acestor femei ar tebui să încerce să le înveţe cum să echilibreze balanţa între datorii, salariu şi bunurile pe care le cumpără chiar dacă nu are nevoie de ele.

Leu. Femeia Leu adoră să-i răsfeţe pe cei dragi şi nu pregetă să arunce cu banii în acest scop. Ţinând cont de faptul că le place să fie mereu în centrul atenţiei, nativele din Leu încearcă să se înconjoare de obiecte de lux şi să cumpere haine de firmă, chiar dacă nu întotdeauna şi le permit.

Scorpion. Şi femeia Scorpion risipeşte în scurt timp banii munciţi din greu, pentru ca şi mai repede să se plictisească de ceea ce a achiziţionat. În acelaşi timp este capabilă să câştige foarte bine, dar nu este exclus să ascundă de partener anumite sume de bani.

Vărsător. Cumpără ceea ce-şi doreşte atunci când doreşte, aceasta este regula după care se ghidează de obicei femeia Vărsător. Nu prea reuşesc să facă economii şi mereu îşi supraestimează veniturile.

Săgetător. Nativele Săgetător sunt îndrăgostite de lucruri scumpe, dar şansa lor este că adesea reuşesc să câştige atât de bine pe cont propriu încât pot să-şi satisfacă aceste capricii costisitoare. Femeia Săgetător nu prea ajunge să facă datorii şi apreciază partenerii care nu o trag la răspundere pentru felul în care alege să-şi folosească bani.

Peşti. Femeia Peşte intră în categoria celor mai cheltuitoare zodii pentru că slăbiciunea ei sunt hainele, pe care ar cheltui o avere, dacă i-a fi pusă la dispoziţie. Sunt firi generoase şi adesea prietenii uită să le mai dea înapoi banii împrumutaţi, iar naivitatea de care pot da dovadă uneori le poate face victime perfecte pentru tot felul de înşelătorii financiare.

one.ro


Distribuie
..