Cele mai bănoase zodii: nativii care au noroc chior la bani

Distribuie

Cele mai bănoase zodii. Relaţia cu banii este influenţată de astre în cazul fiecărei zodii, însă anumiţi nativi au o legătură aparte cu zona financiară, ceea ce înseamnă că deţin capacitatea de a face bani fără să depună foarte multe eforturi.

Cele mai bănoase zodii: Capricornii ştiu să economisească Semn de Pământ, Capricornul stă foarte bine la capitolul financiar. Nu se lasă pradă cheltuielilor impulsive, chiar dacă au o apetenţă pentru lux. Ştiu să economisească mereu cu cap şi să investească în mod chibzuit. În acelaşi timp au tendinţa de a desconsidera persoanele care nu câştigă la fel de bine ca ei.
Cele mai bănoase zodii: Scorpion
Nativul din Scorpion atrage banii ca un magnet, chiar dacă nu ştie ce înseamnă să economisească. Firea lor inventivă, inteligenţa extraordinară şi mai ales intuiţia îi ajută să identifice cele mai bune oportunităţi de afaceri. Banii reprezintă un mijloc pentru ca Scorpionul, definit de atracţia pentru putere şi control, să-şi atingă obiectivele. Au capacitatea de a deveni persoane importante în domeniile care îi pasionează, iar eforturile pe care le depun sunt răsplătite de regulă pe măsură.

realitatea.net


Distribuie
..