Cel mai mare eşec al zodiilor în 2018

Distribuie

Faptul că se anunţă un an plin de provocări, cu suişuri şi coborâşuri, ştii deja! Însă nu ar strica să ai în vedere şi câteva aspecte care ţin de eşecurile din viaţa ta. În funcţie de semnul zodiacal, vor exista momente dificile, în care nici măcar planetele nu vor putea să te salveze!

Berbec

Poate nu crezi, dar eşecul tău va fi legat de domeniul profesional. Deşi eşti o persoană muncitoare, ambiţioasă, care îşi doreşte să evolueze, tocmai această dorinţă te va împiedica să mai ai o viaţă normală, să faci promisiuni pe care să le respecţi sau să îţi iei o serie de angajamente în viaţa privată. Poate ar fi mai bine să încerci să găseşti un echilibru între cele două planuri.

Taur

Eşti mult prea narcisistă, iar acest lucru îţi va afecta relaţiile cu cei din jur. Nu recunoşti când greşeşti şi nici nu ştii să îţi ceri scuze. În trecut, ai fost acuzată că te gândeşti numai la propria persoană şi că nu îţi pasă de nimeni altcineva. Poate ar trebui să nu le mai dai astfel de motive!

Gemeni

Vechile tale obiceiuri nu îţi vor aduce nimic bun! Ele te-au făcut să pierzi ocazii importante în viaţă, dar ţi-au afectat şi sănătatea. Dacă simţi că ai o adicţie pentru un anumit lucru, poate ar trebui să ceri sfatul unui specialist, care să îţi dea o mână de ajutor. Încearcă să îţi creezi obiceiuri bune, care să te ajute să evadezi din rutină şi să îţi dea o stare de bine.

Rac

Neglijenţa ta exacerbată îşi va spune cuvântul de-a lungul anului! Deşi eşti o persoană extrem de afectivă, ai tendinţa să neglijezi unele aspecte importante din viaţa ta când simţi că situaţia te depăşeşte. Poate te-ai săturat să lupţi de una singură, poate ai nevoie de mai multă înţelegere, cert este că atitudinea ta nepăsătoare te va determina să îţi pierzi prietenii. Implică-te mai mult!

Leu

Excelezi la capitolul relaţii proaste! Pur şi simplu, ai tendinţa de a rămâne în relaţii mai mult decât ar trebui şi de a forma prietenii cu tot felul de persoane străine, care nu îţi garantează niciun viitor. Mai mult, le permiţi unora să îţi intre în viaţa privată prea mult, motiv pentru care vei avea de suferit. Încearcă să fii mai atentă cu privire la oamenii pe care îi întâlneşti în cale!

Fecioară

Eşti o persoană destul de dificilă şi cu greu accepţi schimbările în viaţă. Preferi să rămâi în zona ta de confort, pe care o cunoşti perfect şi ai tendinţa să renunţi exact în momentele cheie. Poate ar fi mai bine să scapi de orice energie negativă şi să înveţi să te adaptezi. În fond, lumea e doar pentru cei puternici!

Balanţă

Trecutul îţi dă târcoale chiar şi în cele mai frumoase momente. Încă nu ai reuşit să te desprinzi de unele moment cu o însemnătate aparte pentru tine. Poate ai rămas cu o traumă sau cu un episod nefericit care te împiedică să evoluezi anul acesta. E indicat să cauţi sursa problemei şi să o rezolvi cât mai repede, asta dacă îţi doreşti să ai mai mult noroc!

Scorpion

Adesea, te simţi foarte singură şi nu pentru că nu ai pe nimeni în viaţa ta, ci pentru că tu preferi să trăieşti aşa. Ai tot îndepărtat persoanele dragi, dar acum îţi pare rău, însă orgoliul nu te lasă să le aduci înapoi. Încearcă să nu mai ţii oamenii la distanţă şi să te arăţi exact aşa cum eşti, cu calităţi şi defecte. Te vor aprecia oricum1

Săgetător

Va fi greu să faci pace cu greşelile din trecut. Unele dintre ele te apasă şi acum şi nu te lasă să duci o viaţă liniştită, de aceea eşti foarte dezamăgită. Preferi să uiţi de trecut, să nu mai vorbeşti despre el nici când cei din jurul tău îţi cer explicaţii. Poate ar fi mai bine să ignori orice gând şi să îţi continui viaţa, ca şi cum nici nu ar fi existat un trecut.

Capricorn

Nu reuşeşti să înveţi nimic din greşelile din trecut, iar asta te face să baţi pasul pe loc. Dar te-ai gândit că poate încăpăţânarea ta este dusă la extrem? Poate ar fi mai bine să începi să îţi construieşti o nouă viaţă, în care să fii mai atentă la tot ceea ce faci.

Vărsător

Cea mai mare dezamăgire a ta va fi legată de aşteptările tale. Ai tendinţa să visezi la prea multe lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea. Când acestea nu se înfăptuiesc, te superi şi te revolţi împotriva destinului. Poate ar trebui să mai cobori standardele şi să înţelegi că nu totul funcţionează numai după planuri.

Peşti

Eşecul tău vine tocmai din faptul că îţi reaminteşti de relaţiile anterioare, care nu s-au terminat cu zâmbete. Trecutul încă te frământă şi ai o mulţime de regrete cu privire la lucrurile pe care le-ai spus sau le-ai făcut. Câteodată, simţi că ai putea să o iei de la 0 cu aceeaşi persoană din trecut, dar ştii cum se spune, ciorba reîncălzită nu mai are niciodată acelaşi gust. Concentrează-te pe construirea unei noi relaţii!

clickpentrufemei.ro


Distribuie