Cea mai mincinoasă zodie – de cine trebuie să te fereşti cel mai mult

Distribuie

Toată lumea cunoaşte persoane care nu inspiră deloc încredere, fiecare a avut cel puţin un moment în viaţă în care s-a întrebat dacă persoana din faţa lui spune adevărul.

 Însă, cum influenţează zodiile adevărul sau minciuna? Astrologii consideră că minciuna este preferată de oameni care s-au născut sub un anumit semn zodiacal.

Astfel, data nașterii poate avea o mare legătură cu numărul de minciuni pe care le poate spune o persoană. Conform mai multor topuri, una dintre cele mai mincinoase semne zodiacale este zodia Taur.

Chiar dacă este cunoscut pentru loialitatea pe care o arată partenerului, Taurul este de multe ori determinat să înșele şi să mintă dacă partenerii nu le sunt fideli. Ei consideră că minciunile spuse pentru a contracara minciunile partenerilor sunt justificate. Prin urmare, tendinţa Taurilor de a se răzbuna pe cei care le înşală aşteptările îi transformă în nişte mincinoşi care nu se vor opri de la nimic pentru a se simţi bine.

Se poate spune despre zodia Taur că sunt persoane necredincioase, necinstite, infidele și care nu au încredere în corectitudinea celorlalţi, conform zodii.ro. Ei prezintă o îngăduinţă excesivă faţă de propriile slăbiciuni şi defecte, au complexe de inferioritate, prejudecăţi și nu prea se adaptează la situațiile noi și incomode pentru ei.

realitatea.net


Distribuie