„Cea mai frumoasă dimineață”: Andreea Bănică a devenit pentru a doua oară mamă. Imagine superbă cu bebelușul (FOTO)

Distribuie

Bucurie mare în viața Andreei Bănică după ce a devenit pentru a doua oară mamă.

Artista a născut marți dimineață un băiețel perfect sănătos, care îi va umple casa de bucurie, alături de fiica sa Sofi.

Cântăreața a ținut să facă publică bucuria ei, postând prima fotografie cu copilul la doar câteva momente după naștere.

„Cea mai frumoasa dimineata #mybabyboy, a scris vedeta în dreptul fotografiei posttaă peFacebook.

Cu câteva zile înainte să nască, Andreea Bănică a povestit pe blogul său despre perioada în care a fost însărcinată pentru a le ajuta cu informații și pe alte femei.

“M-am gândit să vă scriu astăzi gâteva gânduri despre experiența mea de femeie gravidă, viitoare mamă de băiat. Am fost binecuvântată cu un al doilea copil și numai un părinte înțelege ce sentimente mă încearcă acum.

Nu mai este mult până nasc și resimt greul din plin. Toată perioada a fost una dificilă, cu stări de rău, arsuri de stomac, dureri în piept și alte simptome specifice. Primele semne de la bebe le-am primit la 3 luni, când simțeam că mă „scărpina” în burtică. Ușor, scărpinatul s-a trasformat în lovituri de pumni și picioare și deja nu mai puteam să dorm pe burtă, cum obișnuiam. Am aflat că după a 16-a săptămână de sarcină nu e bine să dormi nici pe spate, pentru că toată greutatea uterului va pune presiune pe coloana vertebrală, intestine și pe vasele principale de sânge și astfel pot apărea o serie de probleme precum: reducerea debitului cardiac, hipertensiune, privarea de oxigen și multe altele. Deci? Am ajuns să dorm pe părți, dar nici așa nu s-a dovedit a fi prea bine, pentru că la un moment dat au început să cedeze din cauza greutății și să îmi provoace dureri.

Pe măsură ce au trecut săptămânile a apărut insuficiența respiratorie, pe care nu am prevăzut-o, pentru că în sarcina cu Sofi nu am avut astfel de probleme. Mi s-a întâmplat și să-mi cedeze articulația genunchiului drept și am rămas înțepenită de 3 ori până acum, tot din cauza greutății”, a scris Andreea Bănică pe blogul personal.

b1.ro


Distribuie
..