Ce zodii sunt predispuse să înșele

Distribuie

Din nefericire, niciun semn zodiacal nu este imun la trădarea în dragoste. Totuși, unii nativi sunt predispuși să înșele din cauza unor trăsături de personalitate specifice.

Gemeni

Te-ai îndrăgostit și ai început o relație cu un bărbat în această zodie? Fii cu ochii în patru, pentru că, așa cum indică și numele zodiei, riscă să fie duplicitar.

Poate fi indecis câteodată și păstra relația cu mai mulți parteneri pentru a se hotărî mai târziu, ceea ce este destul de periculos.

Dacă vrei să fii tu cea aleasă, este nevoie să-i hrănești curiozitatea și să fii mai puțin predictibilă.

Balanță

Câteodată, nativul bărbat din zodiac Balanță nu-și trădează partenera din punct de vedere sexual din credința că dacă refuză relațiile intime rămâne nevinovat.

În general, sunt iubiți de încredere, dar dacă lucrurile nu mai merg bine între voi, va fi tentat să-și caute fericirea altundeva chiar și înainte de pune punct fostei relații.

Pentru a-l ține alături de tine, trebuie să faci un efort și să aveți împreună o viață socială intensă.

Pești

Bărbatul născut sub semnul Pești are o fire duală, putând fi ori dedicați complet relației de cuplu, ori infideli. Trăiesc atât de intens momentele petrecute alături de persoana dragă, încât se detașează de realitate.

Poate fi periculos dacă se îndrăgostesc și uită complet de restul lumii, chiar și de o altă relație pe care poate că o are în aceeași perioadă de timp.

Dacă nu vei mai fi dedicată 100% lui, va simți imediat și atunci e posibil să trădeze. Păstrează viu focul pasiunii, arătându-i cât de mult ții la el și e posibil să nu-ți facă surprize neplăcute.

Leu

Dacă ai o relație cu un bărbat în această zodie, e important să-i dai întâietate în a lua decizii și să-l faci să se simtă iubit, apreciat, admirat.

Odată ce se va vedea neglijat sunt șanse foarte mari să-și dorească o relație în paralel.  Îl va tenta ideea de a fi duplicitar și pentru că va fi ca și cum ar conduce două imperii.

realitatea.net


Distribuie
..