Ce ZODII au noroc în dragoste în 2018

Distribuie

Nebănuite sunt căile inimii, iar noul an aduce surprize plăcute pentru unii și mai puțin noroc pentru alții. Când vine vorba de iubire, zodiile nu se pot împotrivi destinului. În 2018 astrele aprind călcâiele, răscolesc pasiuni mai vechi sau aduc despărțiri dureroase.

BERBEC 21.03 – 19.04

În cautarea independenței

Pe toate planurile, inclusiv în dragoste, se anunță un an al schimbărilor și al redescoperirii de sine. Unii vor spune adio unei relații sau unei căsnicii de lungă durată și vor cunoaște persoane noi, de care se vor apropia treptat. Cei singuri vor renunța la prejudecăți și vor fi deschiși să înceapă o nouă etapă din viața lor.

TAUR 20.04 – 20.05

Iubire la orizont!

Se numără printre cele mai norocoase zodii în dragoste anul acesta: cei născuți sub acest semn astral au pașii îndreptați către altar. Persoanele aflate într-o relație sunt pe cale să își pună pirostriile, iar cei singuri au toate șansele să își găsească marea dragoste.

GEMENI 21.05 – 20.06

Frustrări și neînțelegeri

Nu este cel mai romantic an pentru nativii Gemeni, care pot acumula frustrări în relațiile amoroase. Trebuie să aibă grijă cum rezolvă neînțelegerile, dacă vor să evite o ruptură definitivă. Cei singuri se mai gândesc încă la o fostă iubire.

RAC 21.06 – 22.07

Premise favorabile

Dragostea plutește în aer, însă puțină prudență nu strică! Încep să aprecieze viața de familie și nu își mai doresc simple aventuri. Pot începe o legătură serioasă. Apare dorința de a deveni mame, la nativele care nu au deja copii.

LEU 23.07 – 22.08

Instabilitate emoțională

Simt că nu primesc atenția cuvenită din partea partenerului și sunt vulnerabili pe plan sentimental. Concentrarea pe carieră le poate afecta viața de cuplu. Pentru cei singuri, o nouă relație este puțin probabilă.

FECIOARĂ 23.08 – 22.10

Comunicare mai bună

Dezamăgiți în trecut, cei născuți sub acest semn astral vor comunica mult mai bine cu partenerul în noul an. Relația se îmbunătățește sub toate aspectele, iar cel cu care își împart viața devine mai responsabil. Cei singuri pot să își găsească jumătatea de-abia în decembrie, când vor înțelege că nu pot să primească fără să ofere ceva în schimb.

BALANȚĂ 23.09 – 22.10

Noi provocări

Relațiile de lungă durată pot trece printr-o serie de suișuri și coborâșuri, care vor pune dragostea la încercare. Unele dintre acestea se vor finaliza cu despărțiri. Cei singuri se pot întoarce în brațele unei vechi idile. Dacă se vor avânta însă prea repede, e posibil să fie dezamăgiți.

SCORPION 23.10 – 21.11

O vară fierbinte

Cei singuri pot întâlni marea dragoste spre sfârșitul verii. Nativii care au deja un partener se pot aștepta la schimbări de comportament mai puțin plăcute din partea acestora. Pentru cei captivi într-o iubire din trecut, vor exista împrejurări care le vor arăta că e timpul să meargă mai departe.

SĂGETĂTOR 22.11 – 21.12

Pasiunea renaște

Dacă dragostea a cam fost pusă pe ultimul plan de ceva timp, în 2018 pasiunea renaște. Sunt mari șanse de a-și întemeia o familie sau de a redescoperi scânteia în cuplu. Cei care nutresc sentimente ascunse vor fi surprinși de un răspuns pozitiv.

CAPRICORN 22.12 – 19.01

Purtați de val

Nativii singuri se pot trezi atrași dintr-o dată de parteneri care altădată nu le-ar fi stârnit interesul. Se vor lăsa purtați de val și nu vor mai planifica atât de mult lucrurile. Cei aflați într-o relație au șanse să ajungă la altar, iar familiile se pot înmulți cu încă un membru.

VĂRSĂTOR 20.01 – 18.02

Stres și despărțire

Mai puțin norocoși în dragoste în 2018, nativii pot avea multe neînțelegeri cu partenerii de viață. Ies la lumină probleme mai vechi, rămase nerezolvate. Se pot confrunta cu perioade stresante și chiar despărțiri. Și libidoul va avea de suferit, fiind mai scăzut ca de obicei.

PEȘTI 19.02 – 20.03

Viața în roz

În 2018 văd partea plină a paharului, în orice situație. Idealiști, admiră tot ce e mai bun la persoana iubită, trecându-i cu vederea defectele. Sunt dispuși să ierte și să rezolve cu calm neînțelegerile. Cei singuri pot întâlni pe cineva care le va da viața peste cap și se va transforma într-o adevărată obsesie.

clickpentrufemei.ro


Distribuie
..