Ce vede un pilot de avion în timpul zborului: Imaginile sunt superbe

Distribuie

Comandantul unui Boeing 747 face fotografii spectaculoase din cabină, demonstrând o dată în plus că piloţii au cele mai bune locuri din avion.

Olandezul zburător, alias JPC Van Heijst, are, probabil, cel mai tare birou din lume. El obişnuieşte să facă fotografii din cabina avionului, în timpul zborului, iar pentru un plus de spectacol, pozează noaptea, când zecile de luminiţe ale bordului se văd superb.

În calitate de comandant al aeronavei companiei Cargolux, Van Heijst zboară în toate colţurile planetei. „Să văd întreaga lume face parte din serviciul meu. Mă simt privilegiat să fiu în poziţa de a surprinde diferiţe colţuri ale planetei cu camera mea şi să imortalizez frumuseţea locurilor prin care trec”, a declarat el pentru cotidianul britanic Daily Mail.

Olandezul a publicat pe site-ul său, jpcvanheijst.com, fotografiile pe care le-a făcut în timpul curselor din cabina de zbor, pentru ca pasagerii să poată vedea ceea ce văd piloţii când se află la manşă. Spectacolul este fascinant şi te face să-ţi doreşti să te afli o dată în cabina piloţilor în timpul zborului.

eva.ro

Distribuie
..