Ce spun fanii Carla’s Dreams despre fotografiile care au apărut în presa din Rusia – VIDEO

Distribuie

În urma disputei privind identitatea membrilor din trupaCarla’s Dreams, după ce un tabloid din Rusia a publicat un articol în care ar demasca identitatea acestora.

„Fotografiile sunt calitative. E interesant, un pic ilegal, călduţ, dar totuşi pe alături”, a spus solistul Carla’s Dreamsîn Deşteptarea.

Totodată, fanii Carla’s Dreams le-au sărit în ajutor, cu mesaje de încurajare şi susţinere:

„Vreau să le mulţumesc pentru faptul că au schimbat muzica românească în ultimul an, şi mă bucur că reprezintă cu succes România peste tot în lume.”

„Eu şi băiatul meu vă iubim foarte mult. Amândoi respirăm prin muzica voastră. Pe mine, sincer, nu mă interesează ce se ascunde în spatele acestor măşti. În ceea ce priveşte scandalul, cred că de aici a plecat totul, de la declaraţia pe care a dat-o solistul, că el nu cântă în limba moldovenească.”

„Mi s-a părut un lucru de prost gust făcut din partea ruşilor, mai ales că băieţii au venit cu mare drag la ei în ţară şi au cântat.”

„Pentru noi, nu are niciun fel de importanţă ce s-a scris, şi nu va avea niciodată.”

„Indiferent de cum ar arăta, şi cum ar fi, şi de unde sunt, eu întotdeauna îi voi asculta, pentru că nu asta contează, contează muzica pe care o fac.”


Distribuie
..