Ce să nu postezi niciodată pe Facebook

Distribuie

Facebook-ul a devenit parte din viaţa multor oameni, ei punându-şi poze în cele mai inedite situaţii şi împărtăşind lucruri şi întâmplări dintre cele mai intime sau… neimportante.

Iată ce gen de postări pot deveni enervante pentru ceilalţi utilizatori, la un moment dat, potrivit Here’s The Thing Blog, citat de ziare.com:

Poze cu tot ce mănânci

Micul-dejun, prânzul, cina, toate gustările dintre, orice inovaţie din bucătărie, câteodată poate fi prea mult pentru prietenii tăi şi nici nu prea îşi văd rostul aceste poze. În plus, ai putea transmite ideea că mănânci non-stop.

Schimbări prea dese ale statutului relaţiei

Dacă eşti o persoană care se ceartă des cu partenerul, nu trebuie ca întreaga lume să afle asta. Mai bine nu mai scrie nimic, decât să îţi înnebuneşti toţi prietenii cu turnurile relaţiei.

Poze cu picioarele tale şi ale prietenelor, în cerc

Poate că este un trend pe Facebook în această privinţă, dar asta nu înseamnă că trebuie să pui şi tu poza. Dacă faci asta, ai grijă ca măcar pedichiura să fie făcuta, astfel încât să nu se transforme totul într-o experienţă urâtă pentru cei care îţi privesc pozele.

Mesaje criptice, destinate unei singure persoane

Dacă scrii pe Facebook „Wow… sunt socată” sau alte afirmaţii de genul acesta, toţi prietenii vor fi intrigaţi şi poate chiar enervati, căci nu vor înţelege ce ai vrut să spui şi nici nu vor vedea rostul acestei postări.

Prea multe prescurtări tipice Internetului

Fie că este vorba despre binecunoscutul „Lol”, „LMAO” sau alte abrevieri de genul acesta, la început sunt utile, dar apoi devin enervante şi lumea va crede că nu îţi pasă suficient încât să te exprimi normal.

Postări prea intime

Înainte de a posta ceva intim pe Facebook, întreabă-te întotdeauna dacă chiar e cazul să faci public acel detaliu. Bineînţeles că poţi şterge mai târziu postarea, dar în cazul acestei reţele sociale, mai târziu înseamnă aproape întotdeauna prea târziu.

Fotografii cu tine în oglindă

Poate că astfel de poze par artă pentru tine, dar eşti printre singurii care gândesc aşa. Rezistă tentaţiei de a avea mai mult de o astfel de imagine postată pe Facebook.


Distribuie
..