Ce să-i faci în 30 de minute să nu te mai înşele niciodată

Distribuie

Monogamia este de multe ori înțeleasă și acceptată doar de un singur partener într-o relație, însă motivele pentru care bărbatul înșală sunt mai complexe decât arată aparențele.
Gary Neuman, autorul cărții „Adevărul despre infidelitate: De ce calcă strâmb bărbații și cum poți preveni asta” a realizat un studiu timp de doi ani, la care au participat 100 de bărbați fideli și 100 infideli și a ajuns la câteva concluzii demne de atenție, scrie eva.ro.

Doar 8% dintre subiecții studiului au spus că lipsa de satisfacție sexuală i-a împins la indifidelitate și 12% au recunoscut că femeia cu care și-au înșelat partenera nu a fost mai frumoasă sau mai sexi. Aproape jumătate dintre ei (48%) au identificat motivul infidelității ca o lipsă de conexiune emoțională cu partenera.

Adu-i aminte cât de mult îl iubești
Bărbații sunt adesea mult mai puțini siguri pe sine decât o arată. Spunându-i și arătându-i cât de mult îl iubești, îi satisfaci o nevoie emoțională primară, mai puternică decât toată condiționarea socială.

Răsfață-l cu delicii culinare
„Îndatoririle casnice” ale femeii s-au transformat în multe cupluri într-o împărțire mai echitabilă a responsabilităților, dar asta nu înseamnă că nu îți poți surprinde partenerul ocazional cu bunătăți. Dacă nu gătești pe gustul lui, comandă-i de la o firmă de catering bună mâncarea preferată.

Comunică cu adevărat cu bărbatul iubit
Comunicarea adevărată împlică atenție la spusele partenerului, dar și sinceritate cu sentimentele proprii. Fără reproșuri și fără agresivitate pasivă, comunică cu adevărat cu bărbatul iubit, află dacă îl nemulțumește ceva, înainte ca resemnarea să-l împingă la o aventură.


Distribuie
..