Ce rochie de mireasă ți se potrivește în funcție de forma corpului tău

Distribuie

Când pleci la cumpărături în căutarea rochiei de mireasă trebuie să ții cont de mulți factori: bugetul, stilul tău personal, tematica nunții, păreririle mamei sau ale prietenelor, dar și de forma corpului tău.

Având în vedere atâția factori, este clar că nu ai o misiune prea ușoară. Dar îți poți simplifica puțin căutarea dacă știi ce model se potrivește cel mai bine formelor tale.

Siluetă în formă de pară

Acest tip de siluetă se caracterizează printr-o talie îngustă și mai mult volum în zona coapselor și a șoldurilor. O rochie cu croială stil A, cu fusta voluminoasă din șifon, se potrivește cel mai bine unei astfel de siluete.

Siluetă în formă de măr

Corpul tău are această formă dacă ai mai mult volum în zona abdomenului. O rochie de mireasă în stil grecesc este opțiunea perfectă pentru tine. Croiala tip coloană îți va alungi silueta, iar detaliile în cascadă te vor face să te simți precum o zeiță!â

Siluetă în formă de clepsidră

Este una dintre cele mai sexy tipuri de siluetă, care îți permite să porți orice tip de rochie. Este caracterizată prin talie îngustă, bust și șolduri voluminoase. Iar rochia care te va ajuta să pui cel mai bine în valoare aceste calități este cea de tip sirenă.

Siluetă cu formă androgină

Dacă talia ta nu este prea bine accentuată și nu ai forme rotunjite, atunci ai o siluetă androgină. Ți se potrivesc cel mai bine rochiile de mireasă care au fuste decorate cu volane și material suprapus, în valuri. Este un model care creează volum și oferă un plus de feminitate.

Siluetă minionă

Femeile mici de înălțime cunosc foarte bine cât este de dificil să modifici destul de mult o rochie. Atunci când îndepărtezi mult material dintr-o rochie de tip bal, este posibil ca aspectul acesteia să se schimbe total. Pentru a evita această problemă, alege o rochie care are fustă destul de simplă, fiind ușor de modificat, dar ai grijă ca partea de top să fie una spectaculoasă, cu detalii din dantelă, aplicații din pietre sau perle etc.

Siluetă înaltă

Dacă ai o înălțime peste medie, atunci știi cât este de greu să porți o rochie voluminoasă. Pentru a-ți pune foarte bine corpul în evidență, alege o rochie de tip furou, dintr-un material cu o strălucire discretă, care creează o linie

continuă.
http://www.eva.ro

Distribuie
..