Ce pantofi să alegi în funcţie de culoarea rochiei

Distribuie

Una dintre cele mai mari bătăi de cap este atunci când trebuie să ne asortăm ţinuta, în special când optăm pentru o rochie. Acel moment este unul plin de presiune mai ales că  suntem nesiguri de alegerile noastre, iar când ne dorim un look care să nu fie deloc comun, lucrurile devin şi mai dificile. Iată ce nuanţe trebuie să alegi pentru pantofi în funcţie de culoarea rochiei pentru care optezi.

Rochie în nuanţe neutre. Atunci când alegi să porţi o rochie în tonuri neutre, precum negru sau alb, ai libertatea de a alege orice nuanţă doreşi pentru încălţăminte. De la tonuri aprinse, până la cele metalice, toate vor avea un impact spectaculos asupra look-ului tău.

Rochie roşie. Când optăm pentru o rochie roşie, de cele mai multe ori ne gândim să alegem accesoriile astfel încât tot ea să fie piesa principală care iese în evidenţă, iar pentru asta, nuanţele nude sunt ideale. În schimb, dacă-ţi doreşti un joc de culoare, poţi opta cu încredere pentru tonurile de roz aprins sau portocaliu.

Rochie verde. O rochie verde merge de minune cu o pereche de pantofi maro sau în nuanţe de nude. Dar dacă-ţi doreşti să-ţi accentuezi ţinuta, optează cu încredere pentru nuanţe precum albastru, galben sau auriu.

Rochie albastră. Deşi este o pată de culoare evident, există riscul să dăm greş atunci când vrem să facem câteva combinaţii stilistice noi. Pentru a fi sigură că nu-şi strici ţinuta, păstrează liniile simple şi alege să adopţi o pereche de pantofi sau sandale în nuanţe nude. În schimb, dacă vrei să ieşi din zona de confort, optează pentru tonuri aprinse de galben, argintiu, violet sau maro.

Rochie galbenă. Cu siguranţă ştiţi că cel mai puternic joc de nuanţe este format din galben şi negru, iar cu acest duo, nu ai cum să nu ieşi în evidenţă. Iată că există şi alte modalităţi de a-ţi accentua ţinuta, prin tonuri aprinse de culoare, dar care să ofere un aspect graţios. Nuanţele ideale pentru a fi purtate alături de o rochie galbenă sunt albastru electric, verde smarald, portocaliu şi nude.

one.ro


Distribuie