Ce observă bărbaţii la tine în timpul sexului

Distribuie

Dacă primul lucru care îţi vine în minte este faptul că sânii tăi nu sunt egali, te înşeli amarnic! Bărbaţii nu ţin cont de chestia asta în timpul actului sexual.

Masculii trec cu vederea foarte uşor că n-ai unghiile frumos aranjate şi proaspăt lăcuite, că ai celulită sau colăcei pe abdomen. Ei se concentreză pe imaginea de ansamblu, dacă te-ai excitat, dacă există ceva chimie între voi. Bărbaţii remarcă dacă te simţi bine în pielea ta şi dacă eşti relaxată în compania lui.

Un sondaj recent a scos la iveală cinci lucruri cărora reprezentanţii sexului tare le acordă importanţă în timpul unei partide de amor.

1. Bărbaţii observă şi apreciază dacă iei iniţiativa în pat. Arată că eşti entuziasmată, să faci dragoste aproape fără să te mişti nu e cool. Partenerul trebuie ajutat, iar împreună puteţi avea parte de o seară memorabilă.

2. Felul în care te mişti între aşternuturi

Dacă-l surprinzi cu mişcări senzuale, provocatoare şi pline de pasiune, cel mai probabil îi vei provoca un orgasm de neuitat. Atinge-l cu sânii, sărută-l delicat, sopteşte-i ceva indecent la ureche şi cu siguranţă vei primi puncte bonus pentru aceaste activităţi.

3. Felul în care îi priveşti

Nu te aşteptai că partenerul să-ţi observe privirea atunci când faceţi sex?! Ei bine, bărbaţii sunt atenţi şi la acest detaliu. Vor să afle dacă sunteţi interesate de ei, de trupul lor şi mai ales de activitate. Dacă te uiţi la pereţi sau în tavan înseamnă că te-ai plictisit. Pe de altă parte, dacă privirea îţi este îndreptată în jos, atunci te simţi stânjenită, ba chiar agitată.

4. Bărbaţii îţi ascultă repiraţia

Respiraţia grea sau sacadată are un rol important în descoperirea plăcerii erotice. Bărbaţii sunt astfel asiguraţi că ceea ce fac creează plăcere deosebită partenerelor.

5. Reprezentanţii sexului tare observă dacă porţi lenjerie intimă provocatoare. Nu e de negjijat nici dacă te-ai epilat sau nu. Totuşi, o piele proaspăt epilată se cere mângâiată! Acest minim efort le dă bărbaţilor de înteles că eşti dornică de sex.

one.ro


Distribuie
..