Ce NU știai despre zodia ta

Distribuie

Ce te diferențiază pe tine de ceilalți nativi ai aceleiași zodii? Răspunsul la această intrebare este ascendentul, dar în ciuda acestui detaliu vei fi surprinsă să descoperi că sunt și generalități despre zodia ta de care nu aveai habar.
Citește în continuare pentru a descoperi aspecte ale zodiei tale pe care probabil nu le știai.

Vărsător – Brutal de onești

Te poti baza pe nativul Vărsător pentru o părere sinceră. Onestitatea este unul din atuurile lui principale. O să îi observi în două ipostaze: foarte timizi sau foarte vorbăreți. Asta se datorează sincerității de care dau dovadă. Ei preferă mai degrabă să se abțină de la comentarii dacă nu li se cere părerea, dar fii sigură că îți vor spune pe față ceea ce crede daca îl vei întreba.

Pești – Eroii zodiacului

Nativul Pești va pune nevoile altora înaintea nevoilor lui. Își asumă acest rol de erou și crede că este de datoria lui să aibă grijă de bunăstarea tuturor celor din jur. Dacă esti născut sub acest semn zodiacal sau cunoști pe cineva care este, ai grijă. Acordă atenție acestui aspect și nu lăsa pe nimeni să profite de bunătatea ta. Dacă îți dorești să ajuți și nu te simți împlinită până nu faci cel puțin o faptă bună pe zi, poți încerca un voluntariat. Sunt foarte multe centre de caritate care ar avea nevoie de persoane ca tine iar tu vei avea cu siguranță satisfacția că ai ajutat pe cineva.

Berbec – Iertători

Nu poarta râcă, necesită prea multă răbdare să facă asta, iar după cum bine știm, Berbecii NU sunt zodia cu cel mai ridicat nivel de răbdare. Dacă i-ai greșit, probabil vor exista consecințe pe moment, dar mai devreme sau mai târziu, când vei crede că își vor aminti, ei vor fi uitat deja complet. Fii deștept si nu redeschide subiectul, bucură-te că te-au iertat și ai grijă să nu le mai greșești prea curând, căci data viitoare probabil nu vor fi la fel de indulgenți.

Taur – Zodia pe care te poți baza

Taurul este o zodie de pământ, nativii fiind unii dintre cei mai stabili și cu picioarele pe pământ din tot zodiacul. Nu își bat capul cu oameni superficiali și preferă relațiile statornice. De aceea, Taurilor nu le este frică de relații de lungă durată sau la distanță, chiar dimpotrivă, caută stabilitate și nu le plac aventurile de o noapte. Nu vor promite ceea ce nu pot face, ei își cunosc bine limitele nu își vor asuma riscuri inutile dacă nu este complet necesar.

Gemeni – Tradiționali

Sună ciudat, nu-i așa? Deși gemenilor le place să călătorească și nu suportă să fie intr-un singur loc pentru prea mult timp, de multe ori ajung la concluzia că tot acasă este cel mai bine. Sunt firi foarte atașate de locurile în care au copilărit și amintirile frumoase pe care le au acolo. Dacă există un spațiu unde acești nativi se simt fericiți, acesta este casa părintească.

Rac – Pacifiști și iubitori, până la un punct

Da, Racii vor evita conflictele cu orice preț și probabil vor prefera să treacă cu vederea anumite lucruri care le displac, dar când ajung la capătul răbdărilor, se dezlănțuie, iar când o fac, nu mai există cale de întoarcere. Sunt foarte protectivi cu oamenii dragi lor și nu iartă orice abatere. Racii vor merge pe premisa „totul până la un punct”, așa că nu profita de răbdarea lor.

Leu – Drama Queen

Dar știai deja asta. Ce nu știai este că problemele tale pot fi rezolvate foarte ușor, tot ce trebuie să faci este să te detașezi și să privești situația din ansamblu. Noi, Leii (și spun noi deoarece și eu sunt vinovată) avem această tendință ciudată de a dramatiza până la extrem situații care sunt poate nu chiar asa de complicate. Totul pleacă de la modul de abordare al problemelor, iar dacă vrem să ne simplificăm viața, trebuie să ne calmăm și să ne gândim cum ar rezolva o astfel de problemă altcineva. Trebuie doar să ne ieșim din rol și să gândim pozitiv.

Fecioară – Dezorganizată

Contrar zvonurilor despre Fecioare precum că acestea ar fi ocupate și organizate, în spatele acestor aspecte se află adeseori persoane a căror viață personală este un haos! Dacă esti Fecioară, învață să o lași mai ușor cu munca și să îți acorzi mai mult timp ție și celor dragi. Este extrem de important să ai grijă de tine pentru a da randament și la locul de muncă. Nu te neglija pentru job. Ești deja foarte apreciată și faci o treabă bună acolo.

Balanță – Indecisă

Acorzi atât de mult timp considerând toate variantele încât poți pierde oportunitatea și riști chiar să pari o persoană indecisă, deși intențiile tale sunt bune. Ai nevoie de încredere! Iei decizii bune, chiar dacă nu crezi. Trebuie să fii puțin mai rapidă, însă. Lucrurile vor merge bine, fii încrezătoare!

Scorpion – Prima impresie este cea mai importantă

Nu sunt persoame superficiale, dar prima impresie pe care le-o vei lăsa va fi destul de radicală. Dacă plănuiesti să cucerești un Scorpion încă de la prima întâlnire, acordă multă atenție look-ului tău pentru a îi da pe spate. Dacă tu esti scorpionul în cauză, nu judeca „după copertă”! Nu toți strălucim așa puternic ca și tine în fiecare zi.

Săgetător – Perfecționistă

Deși ești optimistă și privești mereu partea plină a paharului, câteodată acest optimism te împinge spre o extremă mai putin încurajatoare și anume perfecționismul. Trebuie să accepți că situațiile vor fi și neplăcure iar viața te va pune și în ipostaze… nașpa! Important este să încerci să găsești soluții la probleme și să nu te lași bătută! Totul va fi bine, știi deja asta!

Capricorn – Insecurități

Capricornii sunt nativii care știu ce vor de la viață, țintesc și atacă. Lasă impresia că sunt invincibili si nimic nu îi poate doborî, dar in spatele acestei proiecții se află multe insecurități și frici. Amintește-ți cine ești și respectul pe care oamenii îl au față de tine. Dacă te vei iubi pe tine însăți, în ochii celor din jurul tău vei radia energie și frumusețe. Nimic nu este imposibil pentru tine, iar frumusețea ta este definită de acest optimism pe care îl dobândești.

elle.ro


Distribuie
..