Ce nu se vede în fiecare zi: Cum arată Jennifer Lopez într-un selfie fără machiaj

Distribuie

Vedeta în vârstă de 49 de ani a postat pe Instagram un selfie în care a renunțat la machiaj. Diferența de aspect este clară.

Nu se întâmplă să facă asta prea des, așa că merită să o vedem cum se prezintă acum: Jennifer Lopez și-a făcut un selfie în care a renunțat la machiaj, dezvăluindu-și look-ul natural. Chiar și fără strălucirea cu care ne-a obișnuit, cântăreața arată grozav și nu pare deloc că se află la un pas de 50 de ani.

Vedeta a publicat imaginea pe contul său de Instagram. Cu un coc nearanjat, făcut repede, L.Lo s-a pozat în curtea casei sale. Ea a publicat lângă selfie hashtag-urile #nofilterFriday #nomakeupday și #lovemeasIam.

Lopez postează de regulă pe rețeaua de socializare imagini și înregistrări video din sala de fitness, unde lucrează din greu pentru a se menține în formă. Ea a declarat pentru ediția din decembrie a revistei InStyle că muncește foarte mult ca să arate bine, împărtășind câteva dintre trucurile sale de frumusețe – nu consumă cafeină, evită alcoolul și se asigură că doarme suficient.

J.Lo a mai vorbit și într-un interviu din luna mai anul trecut, publicat de aceeași revistă, despre faptul că are un corp cu forme proeminente. Ea a mărturisit că a avut dintotdeauna tendinţa de a aduna câteva kilograme în plus, dar cu timpul, formele sale au devenit apreciate chiar dacă au depăşit standardele din industria muzicală. La început, însă, n-a fost deloc uşor, fiindcă i s-a recomandat să slăbească, dar a refuzat să ia în seamă criticile. „Nu m-a deranjat deloc. Dar am primit o grămadă de reproşuri de la cei din industrie. Îmi spuneau <<ar trebui să dai jos câteva kilograme>> sau <<Trebuie să faci asta sau aialaltă>>. Până la urmă, am ajuns în punctul în care am zis <<Asta sunt eu. Aşa arăt>> „, a spus ea. „Toţi cei cu care am copilărit arătau aşa şi toţi erau frumoşi pentru mine. Nu vedeam nimic greşit în asta. Şi tot nu văd!”, a continuat artista.

Lopez a mai spus că sprijinul mamei şi al bunicii sale a fost fundamental pentru ca ea să-şi păstreze încrederea în imaginea sa şi că în familia sa o femeie frumoasă era o femeie cu forme voluptoase: „Tata adora corpul mamei mele – toţi bărbaţii din familia noastră iubeau corpurile femeilor.

Să ai forme şi să nu fii înaltă de doi metri n-a fost niciodată mare lucru pentru ei; de fapt, era ceva ce merita sărbătorit. Şi mai târziu, când am adus asta în faţa întregii lumi, nu încercam să transmit vreun mesaj. Eram doar eu însămi.”

Vedeta speră să-i transmită acest mod de a fi şi fiicei sale în vârstă de 10 ani, Emme Muñiz: „Cel mai important lucru pe care vreau să îl înveţe este să se iubească şi să se respecte în primul rând pe ea şi să se asigure că obţine respectul celorlalţi. Reţelele de socializare sunt amuzante, dar la sfârşitul zilei trăieşti tot într-o lume reală, unde ai un grup de prieteni şi familia. Încerc să o ajut să se concentreze pe lucrurile care contează: să fie un om bun, o prietenă bună, o fiică bună, să fie fericită şi să facă ceea ce iubeşte.”

Dacă acum îndrăznește să-și arate adevăratul chip, Jennifer Lopez nu a fost întotdeauna atât de sigură pe aspectul său. La începutul acestei luni, ea a mărturisit, într-un interviu pentru revista Harper’s Bazaar că, deși are 30 de ani de când activează în industria divertismentului, s-a regăsit abia recent în ceea ce face.

Ea a povestit că este mulțumită de ceea ce a reușit până acum, dar nu i-a fost ușor să ajungă aici, mai ales că s-a lovit de multe stereotipuri. „Mă simt mândră că am supraviețuit atât de mult în acest business. În acest moment al vieții mele încerc să-mi dau mai mult credit. E greu când oamenii îți tot spun că nu ești suficient de bună în ceea ce faci sau când te întreabă cum de ai succes. Nu primești la fel de mult ca un bărbat”, a spus ea.

„Treaba cu oamenii, cu femeile în special, este că pot fi 12 inși care îți spun că ești extraordinară, dar unul singur e în stare să te doboare, îți rămâne o voce care te toacă în cap…”, a continuat vedeta. „Apoi te gândești că n-ai mințit pe nimeni. Fac asta de mult timp. Nu-i nimic greșit. Felicitări mie. Nu o fac ca o aroganță, în niciun mod. E o încurajare de genul <<Te descurci bine, dragă. Ia și tu o pauză>>„, a mărturisit Jennifer.

Jennifer Lopez îndrăznește să se pozeze fără machiaj la aproape 50 de ani

Întrebată despre reputația că ar fi o divă cu pretenții nerealiste – s-a spus cândva că a cerut lumânări albe și mobilier de aceeași culoare în cabina sa – artista neagă că ar fi reală: „Încerci să faci tot ce e mai bun și oamenii te trag în jos sau zic că ești o divă. Mereu m-am întrebat de unde le scot.”

Deși este una dintre cele mai de succes femei din showbiz, Jennifer Lopez nu s-a bucurat mereu de încrederea celor din jurul său și mulți i-au spus că nu va putea să cânte, să joace în filme și să facă design vestimentar în același timp. „De la debutul carierei, m-am simțit ca și cum oamenii căutau să mă pună într-o cutie. O să joci genul ăsta de roluri, o să faci lucrurile astea. Sau o să fii doar actriță. Nu poți să cânți și să joci în același timp. M-am simțit foarte limitată din cauza asta, fiindcă știam că voi face lucruri diferite. Sau măcar trebuia să încerc!”, a explicat vedeta.

Lupta cu prejudecățile are, însă, prețul ei pe termen lung. Jennifer mărturisește că a obosit să tot lupte cu stereotipurile, dar nu a renunțat niciodată să facă ceea ce îi place. „Uneori, am obosit. Am obosit mult. Dar nu m-am gândit niciodată că nu mai vreau să fac asta. M-am gândit doar că am nevoie de o pauză. Simt că mai am multe de făcut. Nu știu dacă voi ajunge vreodată într-un punct în care să fiu mulțumită și să zic: <<Gata.

Asta e tot. Am terminat. Nu mai am nimic de spus>>. Sper că ziua asta nu va veni niciodată”, a spus cântăreața.

Lopez a vorbit și despre viața ei sentimentală, precizând că cei care vor să știe dacă se va logodi în curând cu iubitul ei, Alex Rodriguez, vor fi dezamăgiți. „Pentru mine, drumul relațiilor a fost în sus și în jos. Dar nu din cauza altora, ci a mea. Până nu înveți să te iubești pe tine, nu poți să iubești complet pe cineva într-un mod pur și adevărat. După ce reușești asta, poți avea relații bazate pe iubire și respect, care te sprijină și te hrănesc. E o evoluție care mi s-a întâmplat. Simt că mă aflu într-un punct mai bun acum”, a mărturisit ea.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 – ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 – iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 – aprilie 2012.

Ea a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din showbiz, precum rapperul P. Diddy.

La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali. În prezent, Jennifer Lopez are o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez (41 de ani)


Distribuie