Ce înseamnă dacă spargi o oglindă. Avertisment de la o vrăjitoare celebră

Distribuie

Oglinzile sunt obiecte importante de comunicare cu lumea de dincolo, potrivit unor credinţe populare. Mare atenţie să nu spargi vreuna, nu vin vremuri bune.

Urmează 7 ani de ghinion în viaţa ta dacă ai „ghinionul” să spargi o oglindă, spun specialiştii în fenomene paranormale.

„Daca spargi o oglinda, urmeaza 7 ani de ghinion. Poarta ghinion sa te privesti in oblinda, la lumina unei lumanari. Oglinda trebuie acoperita pe perioada furtunii pentru ca atrage trasnetul. Daca o oglinda cade de pe perete singura, cineva din casa va muri.Iti poti vedea viitorul sot, uitandu-te intr-o oglinda, de Halloween. Daca ai spart o oglinda, nu te vei casatori timp de 7 ani”, spune vrăjitoarea Irina.

Daca visezi o persoana decedata care iti vorbeste numai tie, fii foarte atent la ce-ti spune ca s-ar putea sa fie important pentru tine, mai spune vrăjioarea. Daca in visul tau doar vezi o persoana decedata, acesta in mod normal este un avertisment care iti spune ca pentru o vreme, sa nu incepi nimic nou, sa nu te bagi in nici o combinatie, de orice fel.

Daca o pisica neagra merge pe aceeasi directie cu tine, este semn de noroc; daca iti intersecteaza directia de mers, vei avea ghinion.

Daca visezi pisici, in general este de rau augur, si prevesteste o periada plina de ghinioane.Daca visezi pisici care te ataca, acestea prevestesc dusmani, dar daca in vis reusesti sa scapi, vei reusi si in viata si norocul iti va zambi din nou.
realitatea.net


Distribuie