Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă sau ambele palme

Distribuie

Ți s-a întâmplat vreodată să te mănânce palma stânga atât de tare, încât să te întrebi dacă nu cumva este un semn că trebuie să ai grijă la ceea ce va urma?

Ei bine, se pare că nu este cazul să te sperii, ci, din contra, să te aștepti la vești bune. Te-am făcut curioasă, nu-i așa? Atunci află și tu, în cele ce urmează, ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă, dar și ce semnificație poate avea aceeași senzație, dacă este resimțită la nivelul ambelor mâini.

Conform credințelor populare, dacă te mănâncă palma dreaptă, în curând vei avea parte de un câștig nesperat. Pentru a nu izgoni însă norocul, nu trebuie să încerci să atenuezi mâncărimile în niciun fel. Cum s-ar zice, baba suferă la frumusețe și, în acest caz, la bogăție.

Dacă ar fi să ne luăm după ceea ce spun cei care cred în energiile universale ce ne înconjoară și ne influentează în fiecare zi, atunci când te mănâncă palma dreaptă, este vorba despre un transfer activ de energie. Din nou, nu este bine să intervii în vreun fel și să întrerupi procesul, pentru că energia respectivă este pozitivă și îți poate aduce numai beneficii: de la diverse reușite pe plan personal, dar și profesional, până la îmbunătățirea stării de sănătate și a celei de spirit.

realitatea.net

 


Distribuie
..