Ce îi enervează pe bărbați în căsnicie, în funcție de zodia lor

Distribuie

Indiferent de zodia lor, mulți bărbați își doresc o căsnicie liniștită și sunt în stare să facă multe compromisuri, doar pentru a păstra pacea. Dar cel mai bine e să afli din timp ce îl enervează pe soțul tău în viața de cuplu și să previi momentele tensionate.   

Bărbatul Berbec

Nimic nu îl enervează mai mult pe un Berbec decât rudele cicălitoare care întreabă când vrea să facă un copil. Dacă a devenit soț, nu trebuie neapărat să devină și tată, nu-i așa?

Bărbatul Taur

Toți nativii din Taur au nevoie de confort și liniște, așa că nu trebuie deranjați când vor să se odihnească. Taurul nu suportă să fie cicălit sau scos din casă tocmai când are nevoie de câteva ore de relaxare.

Bărbatul Gemeni

Ar vrea ca weekend-urile să fie ca înainte de căsătorie, să se plimbe, să se distreze și să facă dragoste. Cel mai mult îl supără când soția îl trimite la cumpărături sau să plătească facturile tocmai în timpul lui liber.

Bărbatul Rac

Se supără peste măsură când nevasta pune poze cu el pe facebook, chiar dacă sunt ipostaze frumoase. Racul se simte de parcă i-ar fi violat intimitatea.

Bărbatul Leu

Într-o căsnicie sunt prea multe obligații, iar nativului Leu i se pare că s-au triplat de când a semnat actele la primărie. Responsabilitățile casnice nu sunt punctul lui forte!

Bărbatul Fecioară

Cel mai mult îl deranjează că el gătește din ce în ce mai des, iar soția stă tot mai puțin prin bucătărie. Ba nici la cumpărături nu se mai duce, ca să aleagă alimentele potrivite.

Bărbatul Balanță

Se știe că nativii din Balanță iubesc armonia și nimic nu îi enervează mai mult decât o soție obosită, cicălitoare și pusă pe scandal, chiar dacă nu are niciun motiv serios.

Bărbatul Scorpion

Cel îl enervează cel mai mult sunt planurile de viitor ale soției, dacă nu îl implică și pe el. I se pare inadmisibil ca partenera lui de viață să se implice în activități pe care el nu le agreează.

Bărbatul Săgetător

Ar face orice să scape de vizitele socrilor și nu urăște nimic mai mult decât sfaturile pe care le primește de la ei. Soția Săgetătorului trebuie să rărească evenimentele de familie!

Bărbatul Capricorn

Urăște când soția îi amintește că nu au mai ieșit și ei de multă vreme la un restaurant sau la un spectacol de teatru. Da parcă el are timp pentru rezervări și bilete!

Bărbatul Vărsător

Cel mai mult îl enervează când soția începe să turuie despre prietenele și colegele ei de serviciu. Ce îl interesează pe el ce fustă și-a luat cutare colegă sau ce a pățit cutare prietenă, pe care, poate, nici nu o cunoaște personal.

Bărbatul Pești

Îl enervează peste măsură să nu știe pas cu pas ce face soția și pe unde mai umblă. Are pretenția ca partenera de viață să îi spună în detaliu ce program are peste zi, pe cine vizitează și de ce.

libertateapentrufemei.ro


Distribuie
..