Ce face Andreea Marin în plin DIVORȚ!

Distribuie

Din câte se pare, “Zâna” are timp liber berechet, în ultima vreme. După ce, recent, a fost văzută la cumpărături, Andreea Marin a decis că este momentul să se relaxeze. Însoţită de cea mai bună prietenă a sa, diva a mers la mall. Nu pentru o sesiune de shopping, ci pentru a viziona un film. Înainte de a intra la cinematograf, Andreea a băut o cafea, alături de amica ei. Mai tot timpul, vedeta a stat cu ochii aţintiţi asupra telefonului mobil.

De altfel, viaţa socială a Andreei Marin este din ce în ce mai agitată, ea fiind în mijlocul unor evenimente cu ştaif. Astfel, de curând ea a fost gazda unei fabuloase petreceri, loc în care ”Zâna” a mai făcut încă o surpriză invitaţilor, peste 800 persoane fiind prezente la petrecere. De o eleganță aparte, așa cum ne-a obișnuit, ”Zâna surprizelor” a ales să vină singură la petrecere, însă acest lucru nu a împiedicat-o să fie o gazdă perfectă. Le-a zâmbit tuturor și a prezentat petrecerea așa cum se cuvine, semnc ă vedeta a găsit soluţia pentru a uita de problemele care au condus la destrămarea căsniciei cu medicul turc cu care s-a iubit atât amar de vreme. La eveniment au participat nume importante din business, media, politica, turism, dar și personaje din showbiz-ul autohton, precum: Connect-R, Ștefan Stan, Pepe, Tavi Clonda, Dinu și Deea Maxer, Elena Ionescu, Liviu Vârciu, Ana-Maria Prodan, Ion Dichiseanu, Irinel Columbeanu, Adriana Bahmuțeanu, Jean de la Craiova, Oana și Viorel Lis și mulți alții.

Divorţ anunţat pe o reţea de socializare

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratament la o clinică de renume din această ţară. Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar atunci Tuncay a decis atunci să îşi părăsească ţara natală, de dragul fostei „Zâne a surprizelor”, mariajul lor fiind pus la încercare de-a lungul timpului.

”Cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumină, și în cele întunecate. Uneori, suprizele vieții nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeti că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate, mie și fiicei mele. Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepășit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeți nevoia firească de discreție. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă, am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind”, a scris Andreea Marin pe Facebok, când a anuntat despărţirea de Tuncay,


Distribuie