Ce cred bărbaţii despre punctul G

Distribuie

Relaţiile sexuale au avut întotdeauna o importanţă în armonia unui cuplu. Cât n-ar părea de ciudat, fiecare pereche se loveşte în anumite momente de bariera înţelegerii şi satisfacţiei totale a partenerului.

Pentru ca un bărbat să satisfacă în totalitate o femeie, acesta trebuie să depună efort. Şi nu doar efortul este important în cazul dat, dar atitudinea şi grija partenerului, înţelegerea şi capacitatea de a a-şi simţi femeia. Este adevărat că doar una din cinci femei poate avea orgasm în punctul G. Deşi unii sexologi infirmă existenţa acestui punct, din punct de vedere anatomic fiecare femeie are un burele uretral, locul în care se pretinde a fi punctul G.

Cert este faptul că nu orice femeie poate răspunde în acelaşi mod stimulării punctului G.  Pe când unele femei sunt în stare să simtă orgasme intense, altele nu le simt cu aceeaşi intensitate, sau chiar deloc.

Cercetătorii explică că este foarte dificil de găsit punctul G, iar dacă un bărbat nici nu-şi dă silinţa să-l găsească, atunci el nu este deloc interesat să-şi satisfacă partenera.

Dacă punctul G este stimulat, atunci femeia va avea automat orgasm. Este adevărat că doar una din cinci femei au orgasm atunci când le este stimulat punctul G. O simplă localizare a acest punct nu presupune orgasm. Este nevoie de o presiune constantă şi de o stimulare directă.

Cei care nu sunt buni la pat nu vor putea oferi partenerei orgasm vaginal. Bărbaţii care studiază vaginul unei femei, vor găsi cu uşurinţă zona erogenă a acesteia, vor fi capabili să-i ofere momente remarcabile şi senzaţii puternice cu o dibăcie sigură.


Distribuie
..