Ce coafuri sunt la modă în vara anului 2017

Distribuie

În vara anului 2017 sunt la modă multe coafuri, care îți pun în valoare tunsoarea și ținuta. Confortul este cuvântul de ordine, dar asta nu înseamnă că nu există și soluții pentru ocaziile mai elegante. Nu trebuie să uităm că vara este sezonul nunților și al balurilor de absolvire.

Primul lucru de care trebuie să ții cont înainte să-ți alegi o coafură este lungimea părului tău. Apoi ia în calcul și culoarea, grosimea firului de păr, dar și restul ținutei, deoarece coafura trebuie să vină în completarea acesteia. De asemenea, unele coafuri vor arăta mult mai bine dacă ai părul aspru, des, cu fir gros, în timp ce altele, dimpotrivă, sunt recomandate pentru un păr mai fin și mai rar.

Prin urmare, iată câteva sugestii de coafuri la modă în vara lui 2017, în funcție de lungimea părului!

Coafuri la modă în vara 2017 pentru păr lung

Părul lung este foarte feminin, îți conferă un aspect elegant, seducător, însă are și un dezavantaj. Este destul de greu de aranjat și de întreținut. Mai ales vara, când e foarte cald și stai mult timp în aer liber, în soare și praf, părul lung poate deveni o problemă. Din fericire, există mai multe variante de a-l coafa. Trebuie să ții cont de stilul tău și de ocazia la care mergi.

Cocul jos, neglijent

coc jos

Această coafură, mereu la modă, este foarte simplu de realizat, o poți face chiar tu acasă, nu trebuie neapărat să mergi la salon. Va arăta superb mai ales dacă ai părul cu șuvițe. Avantajul acestei coafuri este că are un aspect natural, datorită firelor libere, care par să fie lăsate neglijent. Astfel, nu vei mai avea stresul șuvițelor care nu stau la locul lor. Totodată, această tunsoare te va salva dacă nu ai avut timp să te speli pe cap și trebuie să ajungi repede undeva.

Cocul dublu, pe ceafă

coc dublu

Sursa foto: Pinterest/Liesel R

Iată o coafură superbă, care merge perfect și la ocazii, și în activitatea de zi cu zi. Este ceva mai elaborată și se potrivește pe un păr foarte lung. Lasă o impresie de eleganță și mister, prin combinația inedită de cocuri mici și șuvițe răsucite. Această coafură ți se va potrivi de minune, mai ales dacă îți place stilul romantic și porți haine elegante, clasice.

Părul lung, în scări

par lung

Dacă preferi părul liber, poți alege această coafură. Este o tunsoare filată, în scări, care aduce un volum deosebit părului. O poți alege chiar dacă ai părul cu fir subțire, moale, greu de aranjat. Este o coafură foarte elegantă, perfectă pentru ocaziile mai speciale.

Coafuri la modă în vara 2017 pentru păr de lungime medie

Părul de lungime medie poate fi destul de greu de aranjat. Nu-l poți coafa în atât de multe stiluri cum poți face cu părul lung, dar nici nu-l poți „lăsa de capul lui”, cum îți permiți cu un păr foarte scurt. De aceea, trebuie să alegi cu atenție coafura potrivită, pentru a obține aspectul dorit: elegant, sexi sau rebel.

Iată câteva sugestii de coafuri pentru părul de lungime medie!

Codița răsucită

par mediu

O coafură foarte simplă, dar de efect, este această codiță realizată în partea de sus, prin prinderea a două șuvițe răsucite. În acest fel scapi de părul care îți vine în ochi și pe față, însă păstrezi eleganța unei coafuri libere, care îți pune în valoare feminitatea. Este o alegere perfectă, în special dacă ai părul puțin ondulat. Dacă ai părul drept, îi poți conferi puțin volum prin uscare cu peria.

Bobul mediu, cu șuvițe

bob mediu

O altă soluție foarte la îndemână este bobul mediu, cu șuvițe. Părul este mai scurt în spate și mai lung în față, iar șuvițele rebele îți conferă un aspect natural, puțin neglijent. Dacă nu ai părul foarte des, te poți coafa foarte simplu, ondulându-l cu peria, pentru mai mult volum. Îți recomandăm să te vopsești cu șuvițe dacă alegi această coafură.

Codița împletită

coada impletita

Pentru un aspect elegant și romantic poți alege această coafură: o șuviță mai groasă, împletită din față până în spate și prinsă cu o codiță. În acest fel vei îndepărta părul de pe față și vei fi cât se poate de șic. Lasă restul părului liber, să contrasteze cu eleganța șuviței perfect aranjate.

Coafuri la modă în vara lui 2017 pentru păr scurt

Dacă ai părul scurt, atunci ai scăpat de o grijă! Este mult mai simplu să îl aranjezi. În plus, nu îți va ține de cald pe spate sau la ceafă. De altfel, multe femei preferă să se tundă mai scurt vara. Asta nu înseamnă că nu ai multe variante de a te aranja. Iată câteva sugestii!

Bobul cu breton lung

bob

Clasicul bob simetric, cu breton lung, aranjat pe o parte, este o coafură foarte sexi și elegantă. Poți alege această variantă indiferent de structura firului de păr și de ocazie. Vei arăta impecabil la o plimbare în parc, dar și la o nuntă.

Bobul cu colț

bob scurt

O coafură mereu la modă, foarte simplă și de efect, este bobul foarte scurt la spate, cu colț. O alegere care combină eleganța cu modernitatea și comoditatea. Șuvița din față, care formează colțul, îți conferă un plus de eleganță și seducție, o notă de mister, iar părul tuns foarte scurt la ceafă nu-ți va ține cald. Trebuie doar să te asiguri că ai destul volum în creștet.

Stilul rebel

par scurt

Această tunsoare cu aspect rebel, neglijent, este, în realitate, destul de elaborată. Secretul stă în marginile obținute, în scările și șuvițele atent filate, care conferă volum coafurii. Este destul de ușor de întreținut, însă trebuie să ai grijă să folosești mereu spumă sau gel de păr, pentru a-i da un aspect ciufulit.

Iată câte coafuri se poartă vara aceasta! Trebuie doar să alegi ce ți se potrivește cel mai bine. Nu ezita să încerci lucruri noi, inedite!

divahair.ro


Distribuie
..