Ce cadouri să oferi de Crăciun dacă stai prost cu banii. 5 idei interesante

Distribuie

Nu trebuie să cheltuiești o avere ca să le faci bucurii oamenilor importanți din viața ta. Așa cum se spune, intenția contează.

Chiar dacă nu este scump, un cadou în care ai investit energie și pe care l-ai realizat chiar tu va fi cu atât mai mult apreciat. Descoperă câteva idei interesante de cadouri pentru Crăciun care nu te vor costa mult.

O pernă tricotată

Modelele tricotate sunt în trend anul acesta, chiar și pentru decorațiunile interioare. Taie un pulover tricotat și transformă-l în husă pentru o pernă decorativă. Cineva apropiat ție, care iubește confortul, se va bucura de acest cadou realizat chiar de tine.

O vază cu accente metalice

Poți să decorezi rapid un cilindu simplu din sticlă, pe care îl găsești la prețuri mici în marile magazine. Ai nevoie doar de bandă adezivă și un spray pentru vopsit în nuanțe metalice. Lipește banda adezivă pe vază, în modelul pe care îl preferi, apoi pulverizează spray-ul metalic. Când vopseaua s-a uscat, îndepărtează cu grijă banda.
Foto: twotwentyone.net

Tocător personalizat pentru pasionații de gătit

Dacă ai rude sau prieteni care iubesc să gătească, atunci această idee de cadouri este ideală pentru ei. Gravează desene, modele geometrice sau cuvinte pe un tocător din lemn. Vei avea nevoie de o unealtă pentru gravare pe bază de căldură, iar dacă nu ai una, poți folosi un cui încins pe flacără, pe care să-l ții în mână cu un patent. Este o activitate riscantă, prin urmare trebuie să fii foarte atentă!


Suport pentru bijuterii

Pe principiul vazei colorate în nuanțe metalice poți realiza un set elegant și feminin pentru depozitarea bijuteriilor.

Alege o tavă simplă din ceramică, o farfurie sau un bol din lemn, acoperă o parte cu bandă adezivă și pulverizează cealaltă parte cu spray metalic auriu. Poți folosi orice culoare dorești, dar nuanțele metalice oferă un accent prețios.

Suport pentru pahare în formă de agate

Deși arată prețios și elegant, aceste suporturi pentru pahare sunt ușor de realizat și nu te costă prea mult. Vei avea nevoie de bucăți de carton și poze cu agate, pe care le poți salva de pe internet și apoi printa. Vezi în filmulețul de mai jos cum să le faci, în patru pași:

eva.ro


Distribuie
..