Ce aliment NU trebuie să mănânci la micul dejun. Pare sănătos, dar e o mare greşeală

Distribuie

Micul dejun e cea mai importantă masă din zi. Cele mai multe persoane sunt prea ocupate şi grăbite ca să consume micul dejun, pe care îl înlocuiesc cu o cafea sau cu un fruct.

Nutriţioniştii avertizează că riscăm să ne îngrăşăm până la 13 kilograme într-un an dacă sărim peste masa de dimineaţă.

O alegere care pare sănătoasă la micul dejun este consumul de banane, totuşi această opţiune este cea mai prostă. Potrivit doctorului Daryl Gioffre, creatorul AlkaMind, program de dietă de detoxifiere ce vizează păstrarea corpului la un nivel cât se poate de puţin acid prin consumul de alimente potrivite, bananele sunt dăunătoare pentru sănătate. Ele conţin prea mult zahăr, având ca efect negativ acidifierea corpului, ceea ce poate duce la o inflamaţie sau la o indigestie, notează getoffyouracid.com

Daryl Gioffre arată că, dacă flora intestinală nu funcţionează în mod optim, tendinţa de îngrăşare este mai mare.

Tu ce consumi la micul dejun?

one.ro


Distribuie