Caz şocant la o grădiniţă privată. Un copil a vrut să se arunce de la geam de frica educatoarelor

Distribuie

Caz şocant la o grădiniţă particulară din Bacău, România. Un copil a fost exmatriculat după ce s-a plâns acasă de faptul că educatoarele îl maltratează. Părinţii au reclamat incidentul la poliţie, care face acum verificări.

Totul s-a întâmplat pe data de 6 mai. Copilul care învaţă la o grădiniţa particulară a profitat de faptul că nu era supravegheat şi a încercat să facă un gest extrem. Şi asta pentru că îi era frică de educatoarele de la grupa sa, care îl agresau fizic şi îl umileau, susţine băieţelul de şase ani.

Micuţul a povestti că a fost lovit la şold şi zgâriat. „O data o doamnă m-a luat din pat şi m-a zgâriat aici şi ele spun că: nu eu te-am zgâriat, tu te-ai zgâriat singur… Sunt mincinoase”, a afirmat copilul.

Şi alţi părinţi susţin că educatoarele le-au bătut copiii şi i-au retras de la grădiniţă.

Părinţii au depus plângere la poliţie, la Protecţia Copilului, dar şi la Inspectoratul Şcolar. Reprezentanţii instituţiei susţin că la acest moment acuzaţiile nu se susţin, însă ancheta e încă în desfăşurare. Protecţia Copilului va organiza nişte şedinţe de consiliere psihologică cu băieţelul şi părinţii acestuia.
realitatea.net


Distribuie
..