Câţi bărbaţi vei schimba, în funcţie de zodie

Distribuie

Nu multe femei au norocul să își întâlnească alesul inimii de la primul bărbat cu care au o relație, așa că sunt nevoite să își găsească împlinirea în brațele următorului. Cum fericirea în cuplu stă scrisă în stele, potrivit specialiștilor în astrologie, fiecare nativă trece prin mai multe încercări sentimentale. Te-ai întrebat vreodată câți bărbați trebuie să mai schimbi în viașa ta ca să ajungi la unul așa cum îți dorești? Află cu câți vei avea de-a face, în funcție de zodie!

femeie numarand pe degete

Berbec

Nativele acestei zodii nu iartă cu ușurință greșelile partenerului. Poate că le vor trece cu vederea pe primele dacă îl iubesc din suflet pe cel cu care sunt, însă nu și pe următoarele. Prin viața lor vor trece mai mulți bărbați, peste cinci, însă puțini vor ocupa un loc important în inima lor. Cu toate acestea, vor ști când să se oprească astfel încât să nu depășească limita.

Taur

Familista convinsă, femeia taur este hotărâtă încă de mică să nu schimbe prea mulți bărbați. Chiar dacă nu va găsi unul exact așa cum îți dorește, ea va rămâne cu el și va încerca să îl schimbe după poftă inimii, însă nu va renunța ușor. Mai mult de doi bărbați nu vor trece prin viașa acestei reprezentante.

Gemeni

Femeia Gemeni este dispusă să se distreze mult, în special în prima parte a vieții. După aceea, va alege să rămână alături de un bărbat lângă  care chiar se vede pe termen lung. Însă, până atunci, ea va schimba în jur de 5 bărbați, iar calitatea lor principală va fi simțul umorului, caracteristica extrem de important pentru femeile născute în acest semn zodiacal.

Rac

La fel ca femeia Taur, cea nascută sub influența acestui semn zodiacal nu este dispusă să își caute alesul inimii în mai mulți bărbați, ci va schimba cel mult trei. Deși visează cu ochii deschiși la unul care să îi atingă corzile inimii, atunci când se va îndrăgosti, se va dedica și altuia care nu este chiar așa cum își dorea la început.

cuplu in pat

Leu

Focoasa femeie a zodiei Leu nu cade ușor în plasa oricărui bărbat, ci ea este cea care îi vânează pe cei pe care îi place. Ea nu se mulțumeste cu primii pe care îi cunoaște, ci vrea să câștige experiență, așa că va schimba mai mulți pe parcursul vieții, ajungând la o cifra magică de 8.

Fecioară

Nativa Fecioara este o fire critică, așa că nu va ezita să schimbe câțiva bărbați înainte să găseasca unul care să o mulțumească pe toate planurile. Cu toate acestea, numărul lor nu va depăși cifra șase pentru că ea tinde să analizeze bine un bărbat înainte să se implice cu el într-o relație.

Balanța

Reprezentanta acestei zodii este pretențioasă, așa că are nevoie în viața ei de un bărbat care să îi îndeplinească toate dorințele. Ea este dispusă să încerce mai mulți în căutarea unuia cu care să se înțeleagă aproape la perfecție. În funcție de norocul pe care îl are fiecare femeie în dragoste, s-ar putea ajunge chiar la cifra zece.

femeie cu mainile la gura

Scorpion

Pe cât este de pasională nativa Scorpion, pe atât este de precaută atunci când se implică într-o relație amoroasă. Ea nu se îndragostește cu ușurință și nici nu se lasă ușor cucerită, așa că nu vor trece prea mulți bărbați prin viața ei. Ea nu va schimba mai mult de patru, persoane care vor lăsa o urma adâncă în sufletul ei.

Săgetător

Femeia Săgetător nu se va opri la primii cinci bărbași din viața  ei, ci îl va alege pe al șaselea, convinsă că a făcut în sfârșit o alegere bună. Dorința ei de a-l avea pe cel mai bun dintre toți devine o ambiție mare pentru ea. Se cunoaște faptul că Săgetătorilor le place să se mândrească cu ceea ce au.

Capricorn

Cu toate că nativa acestui semn astrologic este pretențioasă, ea nu va schimba mulți bărbați până să îl aleagă pe cel dorit, ci îi va refuza pe mulți dintre cei care vor încerca să o cucerească. Ea nu va schimba mai mult de trei bărbați în viața ei, cu toți având relații de lungă durată, timp în care va avea suficient timp să cântărească calitățile și defectele lor.

Vărsător

Femeia Vărsător va avea o tinerețe zbuciumată la capitolul amoros, așa că va schimba mai mulți bărbați până să găsească unul cu care să se simtă în largul ei. În funcție de cât de repede s-ar întâmpla acest lucru, ea poate să schimbe între 5 și 8 reprezentanți ai sexului opus. Pe unii îi va iubi nebunește, cu alții doar își va îneca amarul vieții.

Pești

Nativa zodiei Pești este o femeie sensibilă, așa că nu își dăruiește inima oricui, ci îl așteaptă cu sufletul la gură pe cel pe care îl iubeaște nelimitat. Poate că se va înșela prima și a doua oară, însă a treia va nimeri direct în brațele sufletului pereche, cel putțn așa îl va vedea ea pe cel care îi va fura inima.

divahair.ro


Distribuie
..