Catherine Zeta-Jones, demonstraţie de frumuseţe şi eleganţă la 46 de ani

Distribuie

Soţia lui Michael Douglas a avut o apariţie impresionantă marţi seară, la premiera de la Londra a filmului „Dad’s Army“.

Stil, frumuseţe şi un farmec de-ţi lua numaidecât ochii. Aşa a furat toate privirile actriţa galeză în timp ce ea păşea surâzătoare pe covorul roşu, marţi seară, în capitala Marii Britanii.

Vedeta arăta senzaţional într-o rochie albastră cu un decolteu adânc şi o despicătură îndrăzneaţă pe piciorul stâng. Culoarea aleasă contrasta inspirat cu roşul aprins care o înconjura, inclusiv cel al uniformelor purtate de veteranii care au fost invitaţi la premiera mondială a peliculei „Dad’s Army“.

Catherine Zeta-Jones a înfruntat cu bine vântul şi ploaia care păreau gata-gata să-i strice apariţia.

Actriţa, care interpretează rolul jurnalistei Rose Winters în acest lungmetraj, a avut inspiraţia de a-şi proteja cu mâna rochia în clipa în care despicătura era pe punctul de a-i dezgoli şi mai mult piciorul, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Ea şi-a accesorizat ţinuta elegantă cu un inel cu diamant Boucheron, brăţară în formă de şarpe, cercei şi sandale subţiri.

Actriţa galeză a demonstrat încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume

Catherine Zeta-Jones a pozat încântată cu mai mulţi dintre cei 320 de membri ai grupului Chelsea Pensioners, alcătuit din veterani care au luptat în Al Doilea Război Mondial, în Războiul din Coreea, Insulele Falkland, Cipru şi Irlanda de Nord, iar filmul cu tematică de război le-a reamintit de anii din armată, scrie ziarul citat.

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones formeză unul dintre cele mai apreciate şi longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi au sărbătorit în decembrie 15 ani de căsnicie. Cuplul a întâmpinat de-a lungul timpului şi momente de cumpănă, în special în 2010, când Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, notează Mediafax. În 2013, reprezentantul oficial al cuplului a precizat că cei doi au decis să se despartă temporar.

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut cu ajutorul lui Danny DeVito la Festivalul de Film de la Deauville în anul 1998 şi s-au căsătorit în anul 2000 în cadrul unei ceremonii luxoase.

eva.ro


Distribuie
..