Cât de norocoasă e zodia ta în dragoste?

Distribuie

Se spune că, în dragoste, zodia sub semnul căreia te-ai născut îți poate dicta norocul. Află dacă faci parte dintre zodiile care sunt predestinate să își găsească sufletul-pereche adevărat. 

Berbec

Nu ești așa norocoasă în dragoste, iar pentru a te bucura de o dragoste în adevăratul sens al cuvântului, va trebui să faci mari eforturi și să lucrezi la personalitatea ta. Nu ești genul de persoană care se dă bătută, așa că șansele pot fi de partea ta.

Taur

Ai noroc în dragoste doar atunci când știi să lupți pentru ce e al tău. Fire impulsivă și pasională, vei încerca din răsputeri să îți ții partenerul cât mai aproape, iar această grijă permanentă a ta îți va aduce și recompensa.

Gemeni

În cazul tău, nu e vorba de noroc, ci mai degrabă de ezitarea ta. Ești genul de persoană indecisă, care nu știe cu adevărat ce vrea, mai ales când vine vorba de dragoste. Pendulezi între a avea o relație serioasă și o aventură, așa că nu te aștepta să nimerești din prima.

Rac

Te numeri prin cele mai ghinioniste zodii la capitolul dragoste. Din pricina sensibilității tale duse la extrem, cei din jur te rănesc foarte ușor și îți rănesc inima. Încearcă să nu îți mai oferi sufletul oricărui muritor.

Leu

Nici tu nu te prea lauzi, dacă vine vorba de iubire. Deși ești o persoană care pune suflet și oferă totul de la bun început, amorul nu îți aduce noroc, ci mai degrabă situații complicate, în fața cărora nu știi cum să reacționezi.

Fecioară

Se spune că ai fi ghinionistă, dar adevărul e cu totul altul! Chiar ai noroc în dragoste, asta dacă încerci să îți mai temperezi din critici și devii mai flexibilă. Ce crezi? Cineva chiar te poate iubi așa dificilă cum ești.

Balanță

Nu prea ai noroc și asta pentru că nu vrei tu să ai. Da, e adevărat! Preferi să îți dedici timpul carierei profesionale, așa că ignori cele mai multe invitații în oraș sau eventuale întâlniri. Mai degrabă vei reuși să obții o mărire decât să te îndrăgostești.

Scorpion

Tu chiar nu ai noroc în dragoste! Nu oricine poate face față caracterului tău dificil, uneori de-a dreptul insuportabil. Să îți găsești un partener nu este greu pentru tine, dar a-l păstra timp îndelungat poate deveni o provocare.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt norocoșii zodiacului când vine vorba de capitolul amoros. Sunt foarte buni în a-și exprima sentimentele și le place să aibă un partener cu care să discute ore în șir și să găsească o compatibilitate.

Capricorn

Nu ești nici norocoasă, nici ghinionistă, ci undeva la mijloc. Caracterul tău poate fi greu de înțeles uneori, însă acest lucru nu trebuie să îi sperie pe eventualii pretendenți. Ei trebuie să știe că, odată ce te-au ales, vor vedea cât ești de dedicată relației.

Vărsător

Ai noroc din plin, căci îți găsești ușor parteneri de viață, datorită amabilității tale. Totuși, trebuie să ai grijă într-o relație să nu o neglijezi, căci s-ar putea să rămâi singură. Încearcă să acorzi mai multă atenție celui de lângă tine și să îl faci să se simtă apreciat.

Pești

Din nefericire, tu nu ești așa norocoasă în dragoste și asta tocmai pentru că visezi la ceva ce nu există în realitate. Trăiești într-o lume idealistă, în care totul e perfect, bun și frumos. Cum ai putea concepe o ceartă între tine și partener?

https://www.clickpentrufemei.ro


Distribuie